kundekontoer

Med kundekontoer kan kundene logge på for å se bestillinger, profilinformasjon og lagrede adresser. Når en kunde logger på fylles opplysningene som er lagret i kontoen deres automatisk ut i kassen for å gi en raskere betalingsopplevelse.

Det er to versjoner av kundekontoer: klassiske og nye kundekontoer. Både klassiske og nye kundekontoer er tilgjengelige for deg, og kan brukes av kundene dine. Du kan velge hvilken versjon av kundekontoene du vil bruke i nettbutikken. Hvis du velger å bruke nye kundekontoer vil de fleste koblinger til klassiske kundekontoer automatisk omdirigere til nye kundekontoer. Finn ut mer om å bytte til nye kundekontoer.

Se gjennom følgende tabell for å finne ut mer om klassiske og nye kundekontoer:

Sammenligningstabell for klassiske og nye kundekontoer
Funksjon Klassiske kundekontoer Nye kundekontoer
Påloggingsopplevelse Kundene kan logge på med en e-postadresse og et passord, eller logge på med Shop. Finn ut hvordan du aktiverer pålogging med Shop for klassiske kundekontoer. Kundene kan logge på med en sekssifret bekreftelseskode for éngangsbruk som sendes til e-postadressen deres, eller logge på med Shop. Pålogging med Shop er automatisk aktivert for nye kundekontoer i butikker som tilbyr Shop Pay som betalingsmåte.
Opprettelse av konto Kundene godtar kontoinvitasjoner eller oppretter en ny konto fra påloggingssiden. Kontoer opprettes når en kunde logger på med en e-postadresse.
Kundenavn Kunder kan redigere navnet som er knyttet til leveringsadressen, men det endrer ikke kundeprofilnavnet i administrator. Kunder kan redigere kundeprofilnavnet, og endringen gjenspeiles i kundeprofilen i administrator.
Merkevarebygging Bruker merkevarebygging fra nettbutikkens temainnstillinger. Bruker merkevarebygging fra kasseinnstillingene, bortsett fra på påloggingssiden.
Støtter apper Appstøtte er i forhåndsvisning for utviklere, og vil snart være tilgjengelig for bruk av forhandlere.
Liquid-tilpasninger
Bestillingshistorikk og status
Lagrede adresser
Lagrede betalingsmåter
Støtter B2B
Støtter selvbetjente returer
Støtter Multipass
Støtter omsortering