Aktiver bestillingsmerknader på handlekurvsiden din

Du kan bruke bestillingsmerknader til å innhente spesielle instruksjoner fra kunder om hvordan du skal klargjøre og levere en bestilling. De fleste gratis Shopify-temaer lar deg aktivere en boks for bestillingsmerknader på handlekurvsiden. Simple-temaet støtter ikke bestillingsmerknader.

Aktiver bestillingsmerknader

Du finner handlekurv innstillingene for temaet ditt i enten tema innstillingene, eller i en tilpassbar del på handle kurvs IDen din. Følg stegene under, eller se temaets dokumentasjon for mer informasjon om hvordan du finner denne innstillingen i temaet ditt.

Steg

1. Først må du se etter innstillingen for bestillings merknader i tema innstillingene.

1. Klikk på Temainnstillinger.
    2. Klikk på Handlekurv.
    3. Se etter Aktiver bestillings merknader eller Aktiver handlekurv merknader.
  2. Hvis temaet ditt ikke har en innstilling for bestillings merknader i Temainnstillinger, må du se etter innstillingen i handlekurv -eller handle kurv-delen på handle kurvs IDen.

1. Velg Handlekurv.
    2. Klikk på handlekurv -eller handlekurv -seksjonen. Ikke alle temaer har en tilpassbar del på denne siden.
    3. Se etter Aktiver bestillings merknader eller Aktiver handlekurv merknader.
  3. Merk av for Aktiver bestillings merknader eller Aktiver handlekurv merknader.

4. Klikk på Lagre.

Rediger etiketten for bestillingsmerknader

Du kan redigere etiketten som vises over eller ved siden av boksen med bestillingsnotater. Som standard er etiketten «Legg til en merknad i bestillingen»:

Etikett for bestillingsmerknad

1. Finn temaet du vil redigere og klikk på Handlinger > Redigere språk.

2. I Filtrer oversettelser-boksen skriver du inn Add a note for å vise oversettelsen av bestillingsmerknader:

Oversettelse av bestillingsmerknader

3. Angi en ny etikett for bestillingsmerknaden.