Klanten laten betalen zonder een PayPal-account

De standaardinstelling van PayPal Express is dat aan klanten wordt gevraagd om zich aan te melden bij PayPal (of een PayPal-account te maken). Vanuit uw account voor PayPal voor bedrijven kunt u klanten toestaan te betalen met hun creditcard, zelfs als ze geen eigen PayPal-account hebben. Als u deze functie wilt inschakelen, moet u uw eigen creditcard aan uw PayPal-account zijn gekoppeld.

Ga voor meer informatie naar de PayPal Help.

Stappen:

1. Meld u aan bij uw PayPal-account op PayPal.com.

2. Klik op Profiel.

3. Klik onder Verkoopvoorkeuren op Betalingsvoorkeuren website.

4. Selecteer PayPal-account optioneel.