Begär telefonnummer för PayPal Express Checkout-beställningar

Om du är beroende av att få dina kunders kontaktuppgifter och om du använder PayPal Express, kanske du har märkt att sidan med Shopify-beställningsinformation inte innehåller telefonnumret.

Steg:

1. Logga in på ditt PayPal-konto på paypal.com.

2. Klicka på Mitt konto.

3. Klicka på Profil.

4. Klicka på Mina säljverktyg:

5. I Sälja online > Webbplatsinställningar klickar du på Uppdatera.

6. Under Kontakttelefonnummer, välj ett alternativ för Kontakttelefon:

- I (Valfritt fält) - lägger telefonnummerfältet till i din kassa men det är inte ett krav för att kunna beställa. - I (Obligatoriskt Fält) - krävs att din kund anger sitt telefonnummer vid betalning.

Att kräva ett telefonnummer i kassan minskar vanligtvis konverteringar och försäljning. Många tycker inte om att lämna ut sina kontaktuppgifter. Om du inte behöver telefonnumret, bör du välja I (Valfritt fält).