Begär telefonnummer för PayPal Express Checkout-beställningar

Om du använder PayPal Express kan du ha märkt att Shopifys orderinformationssida inte innehåller kundens telefonnummer. Om du har ett PayPal-företagskonto kan du begära kundens telefonnummer från dina inställningar i PayPal-kontot.

Steg:

1. Logga in på ditt PayPal-konto på paypal.com.
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj Kontoinställningar.
  3. Klicka på Webbplatsens betalningar.
  4. Klicka på Uppdatera bredvid Webbplatsinställningar.
  5. I Kontaktens telefonnummer väljer du ett av alternativen för Kontakttelefon:
    • På (valfritt fält) – lägger till telefonnummerfältet i din kassa men det är inte ett krav för att kunden ska kunna beställa.
    • I (Obligatoriskt Fält) - krävs att din kund anger sitt telefonnummer vid betalning.
    • Av – tar bort fältet fullständigt.

Att kräva ett telefonnummer i kassan minskar vanligtvis konverteringar och försäljning. Många tycker inte om att lämna ut sina kontaktuppgifter. Om du inte behöver telefonnumret, bör du välja I (Valfritt fält).