Flera och delvisa betalningar

Om en kund inte kan betala hela ordern, kan du använda Shopify POS-appen för att acceptera delbetalningar i butik. Du kan hämta ordern senare och samla in återstående saldo från kunden genom att använda en betalningsmetod som de väljer.

Obs! Även om du kan acceptera delbetalningar med Shopify POS för Android kan du inte samla in det återstående beloppet. Du kan bara samla in det återstående beloppet med Shopify POS för iPad och iPhone.

Varning! Om du återbetalar eller byter ut en artikel som är en del av en order som betalas i flera betalningar kan du inte ta emot ytterligare betalningar för den ordern.