Shopifys distributionsnätverk aviseringar om låg lagernivå

Du kan ställa in lageraviseringar i appen för Shopifys distributionsnätverk (SFN) för att meddela dig när en produkts lager når ett beräknat antal dagar som återstår tills den är slutsåld. Du kan till exempel konfigurera en avisering när SFN-distributionscenter har beräknat 30 dagars tillgänglighet kvar i lager för en produkt innan den är slutsåld.

Försäljningshistoriken för en produkt och hur mycket lager som finns tillgängligt på SFN-distributionscenter används för att uppskatta hur många dagar det dröjer tills SFN har slut på lager som finns tillgängligt för försäljning.

Ställ in aviseringar för låg lagernivå för SFN

För att påminna dig om att fylla på lagret som finns i lager hos SFN-distributionscenter kan du ställa in aviseringar om låga lagernivåer baserat på det beräknade antalet dagar kvar i lager som finns tillgängligt på SFN-produktionscenter. Aviseringar med låg lagernivå visas i din SFN-app på flikarna Översikt och Lagerförteckning.

Överväg följande när du konfigurerar aviseringar för låg lagernivå:

• hur lång tid det tar att ta emot produkt från din leverantör
  • hur lång tid det tar att förbereda sig för att skicka dina lagervaror till SFN
  • hur lång tid det tar för produkter att anlända till SFN och att behandlas av SFN-personal

Steg:

1. Från din Shopify-administratör klickar du på Appar och sedan på Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på fliken Inställningar.
  3. I lageravsnittet ställer du in antalet lagerdagar som du vill ha för dina produkter.
  4. Klicka på Spara.

När du har konfigurerat aviseringar om låga lagernivåer får du ett meddelande när det tillgängliga lagret för en produkt når det minimala antalet dagar som du har konfigurerat. Om du vill att SFN-distributionscenter ska fortsätta att uppfylla produkten, skapa en inkommande överföring och skicka ytterligare lager till SFN.