Teman för din webbutik

Ett tema är en mall som avgör hur din webbutik ser ut och känns. Olika teman har olika stilar och layouter och erbjuder olika upplevelser för dina kunder. Om du till exempel säljer spa-produkter vill du förmodligen att din webbutik känner sig avslappnad och lyxig. Alternativt, om du säljer elektronik så kanske du vill att din webbutik ska se energisk och elegant ut.

Du kan anpassa dina temainställningar från ditt Shopify-administratörskonto genom att använda temredigeraren. Du kan redigera din temakod om ditt tema inte har en inställning för en ändring som du vill göra.

Övriga delar av ditt konto påverkas inte när du gör ändringar i temat eller om du byter till ett nytt tema. Du kan experimentera med olika temastilar och inställningar utan att oroa dig för övrigt innehåll på ditt administratörskonto.

I detta avsnitt