Forstå dine butiks- og udbetalingsvalutaer

Valutaen i din Shopify-administrator og den valuta, der vises for dine kunder i din webshop, er din butiksvaluta.

Den valuta, som dine indbetalinger fra Shopify Payments-ordrer foretages i, er din udbetalingsvaluta.

Butikkens valuta

Din butiksvaluta er den valuta, der bruges i din Shopify-administrator til prissætning for produkter og løbende rapporter. Dette er den primære valuta, som dine kunder vil bruge, når de foretager køb i din butik. Du kan vælge en hvilken som helst valuta ud fra de tilgængelige muligheder i din butiks indstillinger baseret på din kundebases lokation. Få mere at vide om, hvordan du ændrer din butiksvaluta.

Udbetalingens valuta

Udbetalingsvalutaen henviser til den valuta, som Shopify Payments bruger til at indsætte penge på din bankkonto. Dette afhænger af din butiks lokation, og din bankkonto skal generelt være i det samme land som din butik. Hvis din butik f.eks. ligger i Canada, men du foretrækker at blive betalt i USD, skal din bankkonto også understøtte USD og være baseret i Canada eller USA. Få mere at vide om kravene til bankkonti.