Rapportering af skat, når du bruger Shopify Payments til Singapore

Som shopejer skal du overholde alle gældende regler, herunder rapportering af skat. Afhængigt af dit organisatoriske retsområde kan Shopify Payments også være forpligtet til at rapportere dit salg til de lokale skattemyndigheder.

I Singapore skal du opgive det beløb i GST, der er betalt for transaktionsgebyrer, til staten. For at få disse oplysninger kan du downloade en genereret faktura eller eksportere en fil med dine transaktionsoplysninger.

Download en genereret faktura

Du kan downloade månedlige fakturaer, som kan sendes sammen med din skatteindberetning. Hver faktura indeholder det samlede GST, som er betalt for transaktionsgebyrer for alle ordrer, som er afgivet i din butik den pågældende måned. Denne funktion bruger tidszonen UTC, som måske er anderledes end din butiks tidszone. Hvis du ønsker at få en rapport, der bruger din butiks tidszone, kan du eksportere en liste over din butiks transaktioner som en CSV-fil. Det er kun butiksejeren, der kan se afsnittet Dokumenter. Medarbejdere har ikke adgang til dette afsnit, selv hvis de har fuld tilladelse.

Fakturaen for hver måned genereres den 5. i den efterfølgende måned. Fakturaen for juni bliver f.eks. genereret den 5. juli. Hvis du ikke har haft nogen transaktioner med Shopify Payments for en bestemt måned, genereres der ikke nogen faktura for den pågældende måned.

Trin:

Eksportér transaktioner

Du kan eksportere en liste over din butiks transaktioner som en CSV-fil. CSV-filen indeholder en GST-kolonne for shopejere i Singapore.