Kokoelma poistettu

Kokoelma poistettu -käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa kokoelman Shopify administa. Työnkulkuja, jotka käynnistyvät kokoelma poistettu -käynnistimellä, sovelletaan sekä manuaalisiin ja automaattisiin kokoelmiin.

Toiminnat

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Kokoelma poistettu -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun kokoelma on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun kokoelma on poistettu.

Kokoelma poistettu -käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkavaa työnkulkua, poista kokoelma.

API-tiedot

Kokoelma poistettu -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Collection Graphql API -objektilla.

Poistetut objektit eivät ole käytettävissä API:ssa. Kokoelmatunnus on ainoa tieto, jonka voit saada, kun kokoelma on poistettu. Muut tiedot eivät ole käytettävissä.