Tilpasse temaer

Etter at du har valgt et tema som definerer det generelle utseendet til nettbutikken din, kan du tilpasse temaet slik at det passer den unike merkevaren din. Du kan tilpasse temainnhold og innstillinger fra Shopify-administrator med temaredigeringsprogrammet. Temaredigeringsprogrammet inkluderer en forhåndsvisning av temaet og en sidemeny eller Rediger-meny som du kan bruke til å legge til og fjerne innhold, og gjøre endringer i innstillingene. For å finne ut mer om hvilke seksjoner og innstillinger som er tilgjengelige for temaet ditt, kan du se temaets dokumentasjon.

Hvis temaet ditt ikke inkluderer innstillinger for endringene du vil gjøre, og du er komfortabel med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere temakoden.

Hvis du trenger hjelp med tilpasning av et tema, kan du leie inn en Shopify-ekspert.