Legg til sporingsnumre i oppfylte bestillinger

Hvis du mottar et sporingsnummer etter en bestilling er oppfylt, kan du tilføre nummeret til oppfyllelsen. Nummeret inkluderes i den valgfrie fraktoppdateringen på e-post som kan sendes til kunden.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på bestillingsnummeret for bestillingen du vil legge til et sporingsnummer for.

3. I Oppfylt-delen klikker du Legg til sporing:

Klikk på «Legg til sporing»-knappen i «Oppfylt»-delen av bestillingen.

4. I Rediger sporing-dialogboksen angir du leveringens Sporingsnummer.

5. Shopify kan kjenne igjen sporingsnummerets format og velge et budfirma for deg. Hvis dette ikke skjer, eller hvis det velges feil, må du selv velge budfirmaet fra rullegardinmenyen Budfirma.

6. Hvis budfirmaet ikke støttes av Shopify eller du velger Annet fra rullegardinmenyen Budfirma, kan du angi nettadressen for sporing manuelt:

Dette sporingsnummeret vises på siden for bestillingsstatus. Påse at du angir nettadressen i sin helhet (inkludert sifrene) som budfirmaet har oppgitt for å spore forsendelsen.

7. Valgfritt: Hvis du ikke vil få at fraktoppdatering skal sendes til kunden på e-post, må du fjerne avmerkingen Send e-postvarsel til kunde.

8. Klikk på Lagre.