Send handlekurvdetaljer til kunden på e-post

Med e-handlekurv for Shopify POS kan du opprette en handlekurv og sende kunden en e-post som lar dem fullføre kjøpet på nett. E-posten inneholder et sammendrag av kundens handlekurvelementer og en kobling til nettbutikkens betalingsside.

Når e-posten er sendt, lagres bestillingen som et utkast i Shopify frem til kunden klikker på koblingen og fullfører kjøpet. Når kunden har betalt for elementene i handlekurven, blir utkastet lagret som en fullført bestilling på bestillinger-siden i Shopify.

Når du bruker sending av handlekurv på e-post for Shopify POS på en iOS-enhet, kan du vise salgshenvisninger for bestillinger i e-handlekurven. Salget tilskrives personalmedlemmet som var logget på med sin e-postadresse i Shopify POS når e-posten med handlekurven ble sendt. Handlekurver sendt på e-post kan ikke spore personalmedlemmer logget på med PIN-kode. Du kan spore personalsalg i salg etter personalrapporten.

Du kan kun sende en e-post for en handlekurv hvis du godtar betaling for hele bestillingen. Du kan ikke godta delvis fysisk betaling og deretter sende en e-post-for en handlekurv for å innhente resten.

Steg:

1. Fra Shopify POS-kassen, kan du legge til kundens valg av produkter i handlekurven.
  2. Valgfritt: Tilpass handlekurven etter behov.
  3. Trykk på for å åpne Flere handlinger når du er klar til å sende e-postmeldingen.
  4. Trykk på Send på e-post til kunden.
  5. Angi kundens e-postadresse.

6. Valgfritt: Angi en melding som skal inkluderes i e-posten.

7. Trykk på Send.

Bestillingen lagres som et bestillingsutkast i Shopify, og kunden mottar en e-post for e-handlekurv. E-posten inneholder en kobling til en kasse der kunden kan betale for handlekurven. Når kunden betaler for handlekurven, opprettes en bestilling i Shopify.