Tilpasser temaer

Etter at du har valgt et tema som definerer det generelle utseendet til nettbutikken din, kan du tilpasse temaet slik at det passer den unike merkevaren din. Du kan tilpasse temainnstillingene dine fra Shopify-administratoren ved å bruke redigeringsprogrammet for temaer. Redigeringsprogrammet for temaer inkluderer en forhåndsvisning av tema og en verktøylinje du kan bruke til å legge til og fjerne innhold samt endre innstillingene dine. Les temaets dokumentasjon for å finne ut hvilke innstillinger som er tilgjengelige for temaet.

Hvis temaet ditt ikke inkluderer innstillinger for endringene du vil gjøre, og du er komfortabel med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere temakoden.

Relaterte emner