Shopify Starter-plan

Shopify Starter-planen är till för handlare som just har börjat och vill sälja till sina kunder via sociala medier eller meddelandeappar med en förenklad webbshop. Med Shopify Starter-planen kan du skapa produktlänkar som du kan dela i inlägg på sociala medier eller i meddelanden. Om du vill börja sälja så aktiverar du din kassa genom att välja en betalplan eller ta bort ditt lösenord för skyltfönstret.

Du kan använda Shopifys "link-in-bio"-verktyg, Linkpop, för att samla alla dina produktlistningar på ett ställe.

Tillgängliga funktioner med Shopify Starter-planen

Förutom de funktioner som är tillgängliga med alla planer (undantaget att bemanna din Shopify-butik och gruppera produkter i produktserier) erbjuder Shopify Starter-planen följande funktioner:

Tillgängliga funktioner med Shopify Starter-planen
Funktion Beskrivning
Transaktionsavgifter Shopify Starter-planen erbjuder konkurrenskraftiga transaktionsavgifter. Läs mer om Shopify Starter-planen för att se de specifika transaktionsavgifterna för din region.
Spotlight-tema

Spotlight-temat är redo att användas med Starter-planen. Du kan använda temaredigeraren för att lägga till en logotyp, en varumärkesintroduktion och länkar till sociala medier. Du kan även anpassa färgerna i ditt tema.

Andra teman och anpassningsalternativ är inte tillgängliga i startplanen.

Rapporter Du kan spåra dina affärsresultat med hjälp av rapporter. Starter-planen tillhandahåller analyssidan, finansiella rapporter, produktanalyser, Live-vy, inköpsrapporter, lagerrapporter, beteenderapporter, marknadsföringsrapporter, orderrapporter, försäljningsrapporter, detaljhandelsrapporter, vinstrapporter och kundrapporter.
Internationell handel Shopify Starter-planen stöder din internationella tillväxt genom Shopify Markets, ett gränsöverskridande hanteringsverktyg som hjälper dig med varje steg i den internationella försäljningsprocessen.

Ej tillgängliga funktioner med Shopify Starter-planen

Med Shopify Starter-planen är funktionerna för att bemanna Shopify-butiken och gruppera produkter i produktserier inte tillgängliga.

Ej tillgängliga funktioner med Shopify Starter-planen
Tillgängliga funktioner Beskrivning
Bemanna din Shopify-butik Med Shopify Starter-planen kan du inte lägga till personalkonton i butiken. Du måste ha Shopify-planen eller högre för att lägga till personalkonton. Om du behöver kunna lägga till personal måste du uppgradera till en högre plan som Shopify, Advanced Shopify eller Shopify Plus. Läs mer om hur du hanterar begränsningar för personal och personalkonton för olika planer.
Produktserier Shopify Starter-planen erbjuder inte möjligheten att gruppera produkter i produktserier för att underlätta för kunder att hitta dem efter kategori. Om du behöver kunna skapa produktserier måste du uppgradera till en högre plan, till exempel Basic Shopify, Shopify, Advanced Shopify eller Shopify Plus. Läs mer om produktserier.