Dölj produktpriser

Du kan dölja alla dina produktpriser och visa dem igen i framtiden genom att redigera dina valutaformat.

1. Bekräfta att du befinner dig i avsnittet Allmänt eller klicka på Allmänt om du inte redan är där.

2. Klicka på Ändra formatering i avsnittet Butiksvaluta.

3. Omslut de första två formaten i ett span-element med en kurs inställd till hidden. Använd inte citationstecken. Nedan visas till exempel formatet HTML med valuta för en butik som använder USD som valuta:

<span class=hidden>${{ amount }} USD</span>

Nedan visas formatet HTML utan valuta:

<span class=hidden>${{ amount }}</span>

Varning! Placera inte <span class=hidden>${{ amount }}</span> i fälten E-post med valuta och E-post utan valuta.

Det är viktigt att du inte lägger till citationstecken till dina pengaformat, eftersom det kan störa funktionerna i ditt temas JavaScript.

Detta bör dölja alla priser i ditt skyltfönster. Om priserna fortfarande visas måste du lägga till viss kod längst ned i temats stilmall. Fortsätt att följa nästa steg.

1. I katalogen Tillgångar klickar du för att öppna din theme.scss.liquid-fil.

Namnet på stilmallen kan variera från tema till tema, så om du inte kan hitta theme.scss.liquid kan du leta efter någon av följande:

- style.scss.liquid - styles.scss.liquid - theme.css.liquid - timber.scss.liquid

1. Längst ner i filen lägger du till följande kod:
.hidden {
  display: none;
}
  1. Klicka på Spara.

När du är redo att visa dina priser igen ändrar du butikens valuta till vilken annan valuta som helst och ändrar sedan tillbaka den till din egen valuta. Detta återställer dina inställningar till de standardmässiga pengaformaten för din butiks valuta och visar priserna i ditt skyltfönster igen.