Priser og administration af dine produkter på Handshake

Du kan administrere dine produkter, tilføje produktpriser og opsætte produktoplysninger i Handshake-salgskanalen.

Administrer produkter i Handshake

Hvis du opretter et nyt produkt i din Shopify-administrator, føjes produktet automatisk til Handshake-salgskanalen. Du kan justere produktets tilgængelighed i din Shopify-administrator. Siden Produkter i Handshake-salgskanalen giver dig et overblik over alle de produkter, du tilføjer. Du kan bruge søgefeltet til at filtrere produkterne samt sortere produkterne efter produkttitel, engrospris eller detailpris.

Administrer produkttilgængelighed

I Handshake-salgskanalen kan du udgive og annullere udgivelsen af produkter på Handshake-markedspladsen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg et produkt, du vil opdatere.
  3. I afsnittet Status skal du vælge, om du vil udgive eller annullere udgivelse af produktet.
  4. Klik på Gem.

Produkter har følgende statusser på siden Produkter i Handshake-salgskanalen:

• Udgivet – produktet er tilgængeligt for forhandlere på Handshake-markedspladsen.
  • Afventer – produktet er klar til at blive udgivet, men du har endnu ikke udgivet din Handshake-leverandørprofil.
  • Ikke udgivet – produktet har ikke alle de nødvendige oplysninger udfyldt, eller også har du fjernet produktet fra Handshake-markedspladsen.

Produkter, der er udgivet på Handshake-salgskanalen, men som ikke er på lager, vises stadig på Handshake-markedspladsen. Hvis du ikke vil vise de af dine produkter, der ikke er på lager, på Handshake-markedspladsen, skal du angive produktstatus til Ikke-udgivet i Handshake-salgskanalen.

Dine lagerbeholdninger for produkter kontrolleres kun, når forhandlere prøver at betale via indkøbskurven på Handshake-markedspladsen. Hvis dit produkt ikke har tilstrækkelig lagerbeholdning, kan forhandlerne ikke betale.

Hvis du ønsker, at forhandlere skal kunne afgive ordrer på produkter, der er udgivet, men som ikke er på lager, skal du aktivere Fortsæt med at sælge, når varen ikke er på lager i lagerindstillingerne for dit produkt i din Shopify-administrator.

Opsæt produktoplysninger, og føj priser til dine produkter

Hvis du vil udgive produkter på Handshake-markedspladsen, skal du opsætte dine produktpriser og -oplysninger. Kontrollér følgende tabel, hvor produktoplysningerne gennemgås:

Handshake-produktoplysninger
Produktdetalje Beskrivelse
Produkttitel Den samme produkttitel bruges i din webshop og på Handshake-markedspladsen. Hvis du vil redigere din produkttitel, skal du gå til Produkter i din Shopify-administrator. Hvis du vil bruge en anden titel på Handshake-markedspladsen, kan du duplikere produktet i din Shopify-administrator, ændre titel og udgive det duplikerede produkt på Handshake-salgskanalen i stedet.
Produktbeskrivelse Du kan opsætte en separat produktbeskrivelse, som kun vises på Handshake-markedspladsen. Du kan f.eks. have én produktbeskrivelse i din webshop og en anden beskrivelse på Handshake-markedspladsen for det samme produkt.
Produktbilleder Du kan tilføje separate produktbilleder, der kun vises på Handshake-markedspladsen. Du kan f.eks. have forskellige produktbilleder i din webshop og på Handshake-markedspladsen for det samme produkt. Hvis du føjer et nyt produktbillede til din produktside i Shopify-administratoren, synkroniseres billedet også til din produktside i Handshake-salgskanalen.
Produktvarianter Hvis dit produkt har varianter, kan du vælge, hvilke varianter du vil sælge på Handshake-markedspladsen. Du kan vælge varianter, når du har tildelt en produktkategori og føjet prisoplysninger til dit produkt. Hvis du tilføjer eller sletter en produktvariant i Shopify-administratoren, tilføjes eller slettes det også på din produktside i Handshake-salgskanalen.
Produktkategori Du skal tildele en produktkategori til hvert produkt ud fra de foruddefinerede kategorier i Handshake. Hvis du f.eks. sælger T-shirts til kvinder, skal du vælge produktkategorien Apparel & Footwear > Women's Apparel.

Hvis du gør dit produkt ikke-tilgængeligt i Handshake-salgskanalen fra din Shopify-administrator og derefter gør det tilgængeligt igen, erstattes alle dine tilpassede Handshake-produktoplysninger med de produktoplysninger, du har på produktsiden i Shopify-administratoren. Hvis du f.eks. har en anden produktbeskrivelse i Handshake-salgskanalen, erstattes den med den produktbeskrivelse, du har i Shopify-administratoren.

Du skal tilføje følgende prisoplysninger for hvert produkt. Disse oplysninger vises ud for dine produkter, når forhandlere gennemser og køber på Handshake-markedspladsen.

Påkrævede Handshake-produktoplysninger
Prisdetaljer Beskrivelse
Engrospris Prisen pr. vare, som forhandlere betaler, hvis de køber dit produkt via engrossalg på Handshake-markedspladsen. Denne pris skal være lavere end Detailprisen.
Detailpris Den anbefalede pris for forhandlere, som skal sælge produktet. Denne pris skal være højere end Engrosprisen.
Varer pr. pakke Antallet af varer, der er i en standardpakke med produktet. Hvis du f.eks. sælger 30 lys pr. pakke, skal forhandlere købe lys i grupper af 30.
Mindste ordre Det mindste antal varer, som en forhandler kan bestille af produktet. Hvis du f.eks. angiver din minimumsordre til 50, skal forhandlere købe mindst 50 varer af produktet.

Du kan angive produktpriser og -oplysninger enkeltvis eller samlet.

Angiv oplysninger enkeltvis

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det produkt, du vil redigere.
  3. Indtast produktbeskrivelsen i afsnittet Beskrivelse. Denne produktbeskrivelse bruges kun til produktopslag på Handshake-markedspladsen.
  4. Valgfrit: Administrer dine produktbilleder i afsnittet Medier: - Upload produktbilleder fra din enhed.

• Slet eksisterende billeder.
    • Omorganiser rækkefølgen af dine billeder.
    • Skift det primære produktbillede.
  5. Vælg produktkategorien for dit produkt i afsnittet Kategori.

6. Valgfrit: Hvis du vil have, at alle produktvarianter har de samme prisoplysninger, skal du markere Anvend på alle varianter i afsnittet Priser.

7. Angiv Engrospris, Detailpris, Minimumsordre og Varer pr. pakke for hver produktvariant.

8. Klik på Gem.

9. Hvis dit produkt har varianter, skal du fravælge de varianter, du ikke vil sælge på Handshake-markedspladsen, i afsnittet VARIANTSYNLIGHED I HANDSHAKE. Klik derefter på Gem.

Angiv oplysninger samlet

Når du angiver priser og oplysninger samlet, gælder de for alle varianter af produkterne. Hvis du vil ændre prisen eller oplysningerne for en specifik variant, kan du få mere at vide under Angiv oplysninger enkeltvis.

Du kan ændre produktkategorier, engrospriser, varer pr. pakke og minimumsbeløb for ordrer, når du redigerer produkter samlet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg de produkter, du vil redigere, og klik derefter på Rediger.
  3. Valgfrit: Vælg dine produkters kategorier i afsnittet Kategori.
  4. Valgfrit: Vælg, hvordan du vil angive produktpriser: - Hvis du vil angive en specifik pris, der gælder for alle produkter, f.eks. 10 USD, skal du vælge Fast engrospris og derefter angive prisen.

• Hvis du vil angive priserne til at være en procentvis rabat af hvert produkts oprindelige pris, f.eks. 15 % i rabat fra den oprindelige pris, skal du vælge Procentrabat og derefter angive procenten. Forestil dig f.eks., at du redigerer tre produkter med en pris henholdsvis på 50 USD, 75 USD og 100 USD. Hvis du angiver en procentrabat på 15 %, bliver engrosprisen for disse produkter henholdsvis 42,50 USD, 63,75 USD og 85 USD.
  5. Valgfrit: Tilføj yderligere oplysninger såsom Varer pr. pakke og Minimumsordre.

6. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Fremhæv produkter

Du kan fremhæve op til fire produkter på dit leverandørkort. Dine fremhævede produkter vises, når forhandlere søger efter leverandører i en bestemt produktkategori på Handshake-markedspladsen.

Du kan fremhæve produkter fra en ny kollektion, dine mest populære produkter eller produkter, som du markedsføre. Hvis du vælger at fremhæve færre end fire produkter, fremhæves dine senest udgivne produkter også.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det produkt, som du vil fremhæve, og vælg derefter Markér som fremhævet i afsnittet Udvalgt produkt.
  3. Klik på Gem.

De produkter, du fremhæver i øjeblikket, vises på siden Produkter i Handshake-salgskanalen. Klik på Rediger for at fjerne eller ændre rækkefølgen for dine fremhævede produkter.