Vis SKU-numre på produktsider

SKU-numre er normalt alfanumeriske numre, som bruges til at identificere produkter og spore lagerbeholdning. Hvis en butik bruger SKU-numre, tildeles der et unikt nummer til alle de enkelte produktvarianter. Du kan vise SKU-numre for varianter på dine produktsider ved at redigere din temakode:

Eksempel på en variant-SKU

Temaer med og uden sektioner

Bemærk! Trinene i denne vejledning er forskellige, afhængigt af om du bruger tema med afsnit eller uden afsnit. Et tema med afsnit er et nyere tema, hvor du kan arrangere layoutet på din butiks sider ved at trække og slippe elementer.

Du kan finde ud af, om dit tema understøtter sektioner, ved at gå til temaets side Rediger kode. Hvis der er filer i mappen Sektioner, bruger du et tema med sektioner. Temaer uden sektioner blev udgivet før oktober 2016 og har ikke filer i mappen Sektioner.

Hvis du bruger et tema med afsnit, skal du klikke på knappen Temaer med afsnit og følge instruktionerne. Hvis du bruger et ældre tema uden afsnit, skal du klikke på knappen Temaer uden afsnit og følge instruktionerne.