Sådan tilføjer du et afsnit med anbefalede produkter

Du kan føje et afsnit til dine produktsider, der viser en autogenereret liste med produktanbefalinger. Hvis du viser anbefalede produkter, har dine kunder lettere ved at opdage nye produkter, og det kan hjælpe dig med at øge salget i din webshop.

Overskriften og layoutet i afsnittet med produktanbefalinger bestemmes af dit tema.

Forstå produktanbefalinger

Produktanbefalingerne baseres på produkter, der ofte købes sammen eller produkter i relaterede kollektioner. Produktanbefalinger bliver mere nøjagtige med tiden, i takt med at flere ordre- og produktoplysninger bliver tilgængelige.

Få mere at vide om de data, der bruges til produktanbefalinger i Shopifys dokumentation om temaudvikling.

Tilpasning af produktanbefalinger

Produktanbefalinger er et afsnit på din produktside i Online Store 2.0-temaer. Du kan tilpasse udseendet af dine produktanbefalinger, så de omfatter titel, pris, forhandler og en kort beskrivelse. Du kan også fjerne dem helt fra dine produktsider. Du kan kun have et afsnit med produktanbefalinger.

Når du tilføjer produktanbefalinger, kan du vælge, hvilke oplysninger der skal vises. De tilgængelige temablokke for produktanbefalinger er Titel, Pris, Kort beskrivelse og Forhandler.

Fremgangsmåde:

1. Vælg Produkter > Standardprodukt for at indlæse skabelonen i temaeditoren.
  2. Gør et af følgende: - Klik på Produktanbefaling, hvis din produktside har et afsnit til produktanbefalinger.

• Hvis din produktside ikke har et afsnit til produktanbefalinger, skal du klikke på + Tilføj afsnit og derefter vælge Produktanbefalinger.
  3. Klik på + Tilføj blok, og vælg derefter de blokke, du vil vise for dine kunder.

4. Klik på Gem.

Du kan deaktivere produktanbefalinger ved at klikke på symbolet med et øje. Hvis du deaktiverer produktanbefalinger, skjules afsnittet fra dine produktsider, men afsnittet slettes ikke.