Opsætning af skatter i Storbritannien

Hvis du ikke har brugt Shopify før, skal du undersøge, om du skal opkræve skat, inden du begynder at sælge. Du skal muligvis registrere dig hos forskellige medlemslande med moms. Derefter kan du opsætte dine skatter i Shopify for at hjælpe med at sikre, at du opkræver de korrekte procenter, uanset hvor du sælger.

Før du begynder at opsætte britiske skatter i Shopify

Du er nødt til at afgøre, om du skal opkræve skatter. Hvis du ikke er sikker, skal du rådføre dig med de lokale skattemyndigheder eller en skatterådgiver. Normalt skal du registrere dig, hvis du har adresse iStorbritannien og dit salg til kunder i Storbritannien er på 85.000 GBP eller derover inden for en periode på 12 måneder.

Hvis du har til hensigt at sælge til lande i EU, skal du muligvis registrere dig hos skattemyndighederne i disse områder som følge af Brexit. Processen varierer, afhængigt af, hvor din virksomhed er placeret, hvor du sælger samt kravene hos de respektive myndigheder. Det er dit ansvar at finde ud af, hvor du skal registrere dig for at opkræve moms.

Opsæt de områder, hvor du er registreret

Du kan opsætte dine skatter, når du har registreret dig og fået dit momsnummer. Du skal kun gøre dette én gang.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter og told i Shopify-administrator.
  2. Klik på Storbritannien i afsnittet Lande/områder.
  3. Klik på Opkræv moms i afsnittet Opkrævning af moms.
  4. Angiv dit momsnummer i Momsnummer. Hvis du har ansøgt om et momsnummer, men ikke har fået et endnu, skal du ikke udfylde dette felt. Du kan opdatere det senere, når du har modtaget dit nummer.
  5. Klik på Opkræv moms.

Når du har opsat dine skatteområder, kan du oprette skattetilsidesættelser for produkter, hvor standardskatteprocenterne ikke er relevante.