Segmentistä poistui asiakas

Segmentistä poistui asiakas -käynnistin käynnistää työnkulun, kun valitsemastasi segmentistä poistuu asiakas.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Segmentistä poistui asiakas -käynnistimellä:

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka poistaa VIP-asiakkaat-tunnisteen, kun VIP-asiakkaat-segmentistä poistuu asiakas

Tässä esimerkkityönkulussa poistetaan VIP-asiakkaat-tunniste, kun VIP-asiakkaat-segmentistä poistuu asiakas.

Segmentistä poistui asiakas -käynnistimen testaaminen

Voit testata tällä käynnistimellä käynnistyvän työnkulun poistamalla valitsemastasi segmentistä asiakkaan varmistaen, että asiakas ei enää täytä segmentille määritettyjä ehtoja.

API-tiedot

Segmentistä poistui asiakas -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer GraphQL API -objektilla.