Asiakas poistettu

Asiakas poistettu ‑käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa asiakasprofiilin Shopify Administa.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Asiakas poistettu -käynnistimellä.

Esimerkit

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun asiakasprofiili on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun asiakasprofiili poistetaan.

Asiakas poistettu ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkavaa työnkulkua, poista asiakasprofiili.

API-tiedot

Asiakas poistettu -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla.

Poistetut objektit eivät ole käytettävissä API:ssa. Kokoelmatunnus on ainoa tieto, jonka voit saada, kun kokoelma on poistettu. Muut tiedot eivät ole käytettävissä.