Shop til iOS og Android

Shop er en gratis app til iOS og Android. Appen har følgende funktioner:

• Hurtig betaling for kunder via Shop Pay
  • Sporing af onlineordrer under levering
  • Produktanbefalinger fra kvalificerede butikker
  • CO₂-kompensation for kvalificerede ordrer

Shop-appen holder dine kunder opdaterede med de nyste oplysninger, så de kan følge deres ordrer. Hvis du sælger via Shopify, kan du give dine kunder mulighed for at installere Shop via din butiks ordrestatusside.

Du kan ikke deaktivere visningen af din butiksprofil eller produktanbefalinger i Shop.

Få mere at vide om Shop på siden Hjælp til Shop.

Aktivér eller deaktiver tilmelding til Shop

Du kan aktivere eller deaktivere muligheden for at installere Shop på ordrestatussiden. Dette påvirker ikke, om din butiksprofil vises i Shop. Når du har aktiveret tilmelding til Shop, kan kunder i følgende lande se et link til at installere Shop på en mobilenhed fra deres ordrestatusside:

• USA
  • Canada
  • Australien

Kunder uden for disse lande får ikke vist muligheden for at installere Shop på ordrestatussiden.

Kunder, der tilmelder sig, bliver bedt om at downloade Shop-appen til iOS eller Android. Derefter synkroniseres deres ordreoplysninger automatisk fra Shopify.

Hvis tilmelding til Shop ikke er tilgængelig for din butik, behøver du ikke gøre noget for at konfigurere det for dine kunder. Valgmuligheden aktiveres automatisk, og medmindre du deaktiverer den, vises den på ordrestatussiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger og derefter på Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Under For at modtage opdateringer vedrørende levering skal du markere eller fjerne markeringen af Kunder kan downloade Shop-appen fra ordrestatussiden for at aktivere eller deaktivere valgmuligheden for kunderne.
  3. Klik på Gem.

Installationskrav

Du behøver ikke at installere Shop-appen for at give dine kunder mulighed for at følge deres ordrer fra din butik. Du kan installere Shop-appen, hvis du vil bruge Shop til at spore leveringer for ordrer, du afgiver online.

Shop er gratis og tilgængelig på mobilenheder med følgende styresystemer:

• iOS (version 10.3 eller nyere) til iPhone, iPad og iPod touch
  • Android (version 5.0 eller nyere)

Shop-appens funktioner

Sådan sporer du onlineordrer

Når en kunde bruger Gmail, lokaliserer Shop automatisk e-mails med trackingnumre for at identificere ordrer, der skal spores. Kunder, der bruger andre e-mailprogrammer, kan tilføje trackingnumre manuelt.

Shop søger i e-mails for at indsamle ordreoplysninger. Se Politik om beskyttelse af persondata for Shop, hvis du har spørgsmål vedrørende beskyttelse af persondata.

Det kan ske, at Shop ikke har tilstrækkelige oplysninger til at kunne vise en nøjagtig lokation for leveringen, når appen sporer en ordre. Leveringsstatus er stadig præcis.

Automatisk ordresynkronisering

Shop synkroniserer automatisk med Shopify, så alle ordrer, som en kunde har afgivet i Shopify-butikker, vises.

Når en kunde starter en ordre, men ikke fuldfører den, vises der muligvis også en meddelelse om forladt betaling i Shop. Meddelelsen beder brugeren om at vende tilbage til din butik for at fuldføre ordren.

Gem profiler

Dine kunder kan bruge Shop til at følge og se butiksprofiler. Når en ordre føjes til Shop, vises profilen for den relevante butik i fanen Butikker i Shop-appen.

Bemærk: Nogle Shopify-butikker vises muligvis ikke i butiksprofiler på Shop. Hvis du søger efter butik i Shop-appen og ikke kan finde den, kan du føje dine kontaktoplysninger og butiksoplysninger til ventelisten.

Når en kunde følger en Shopify-butik i Shop-appen, kan han eller hun se produktanbefalinger baseret på butikkens mest populære produkter. Populære produkter genereres i Shopify ud fra butikkens salgsdata.

Butikkens profil omfatter dens logo, navn og beskrivelse. Du kan tilpasse følgende oplysninger for din butiks Shop-profil:

Dine kunder kan bruge Shop, selvom du ikke har aktiveret muligheden for at installere appen via din butiks ordrestatusside. Hvis en kunde bruger Shop og afgiver en ordre i din butik, kan han eller hun følge din butiksprofil, se sin ordrehistorik og følge leveringen af ordren.