Opbygning af en kundeliste til e-mailmarkedsføring

Du kan bruge e-mailmarkedsføring til at skabe vækst i din virksomhed og opbygge relationer med dine kunder. At sende nyhedsbreve til kunder, der tilmelder sig din distributionsliste, er en fantastisk måde at fortælle dem om nye produkter og kommende udsalg.

Du kan lære mere om, hvordan du kan skabe vækst i din forretning med e-mailmarkedsføring på Shopify-bloggen.

Indsaml e-mailadresser fra kunder

Af hensyn til juridiske årsager og beskyttelse af personlige oplysninger skal du sørge for, at du kun sender reklame-e-mails til kunder, der har accepteret at modtage markedsføring fra din webshop. Kunder kan acceptere markedsføring ved at tilmelde deres e-mailadresse til et nyhedsbrev i din webshop, eller ved at markere et afkrydsningsfelt under betalingsprocessen.

Betalingssiden for en butik, der hedder Johns Tøjbutik. Betalingsformularen viser et afkrydsningsfelt, hvor der står

Når en kunde accepterer markedsføring fra din webshop, viser deres e-mailadresse på siden Kunder i din Shopify-administrator. Klik på Tillader markedsføring for kun at vise de kunder, der har accepteret at modtage kampagne-e-mails:

Siden Kunder i administratoren. Forskellige kundefiltre vises på fanerne, og fanen Tillader markedsføring er fremhævet.

Indsamling af kunde-e-mailadresser fra betalingsprocessen:

Du kan indsamle kunde-e-mails fra kassen.

Trin:

1. I afsnittet E-mailmarkedsføring skal du markere afkrydsningsfeltet Vis en tilmeldingsmulighed i betalingsprocessen. Dette tilføjer et tilmeldingsfelt til din betalingsproces.

2. Valgfrit: markér afkrydsningsfeltet Markér feltet for tilmelding på forhånd. Dette markerer afkrydsningsfeltet for tilmelding til e-mailmarkedsføring på forhånd ved betalingsprocessen for kunder uden en konto. Det markerer også afkrydsningsfeltet på forhånd for kunder med konti, som er på kundelisten Tillader markedsføring. Afkrydsningsfeltet er ikke valgt på forhånd ved kassen for kunder med konti, der har afmeldt e-mailmarkedsføring og ikke er på listen Tillader markedsføring.

3. Klik på Gem.

Indsamling af kunde-e-mails fra din startside

Når du vil indsamle kunde-e-mails fra din startside, skal du føje en sektion til nyhedsbrevstilmelding til din webshop. Med en tilmelding til nyhedsbrev samler du e-mailadresser fra dine kunder og gemmer dem på fanen Accepterer markedsføring på siden Kunder i Shopify-administratoren.

Se din temadokumentation for at få hjælp til at føje et nyhedsbrev til din webshop.

Opret en e-mailmarkedsføringskampagne

Følg disse trin for at oprette en e-mail-markedsføringskampagne:

1. Indsaml e-mailadresser fra kunder.

2. Installer en app til e-mailmarkedsføring fra Shopify App Store.

3. Følg vejledningen i appen til e-mailmarkedsføring for at synkronisere den med din liste over kunder, som føjer deres e-mailadresse til dit afsnit med tilmelding til nyhedsbrevet. Hvis dit tema ikke har en formular til tilmelding til nyhedsbrev, kan du bruge en app til e-mailmarkedsføring, som kan tilføje en formular i din butik.

4. Brug appen til e-mailmarkedsføring til at oprette og sende nyhedsbreve til dine kunder.