Innstillinger for bestillingsoppfyllelse

Du kan manuelt merke bestillinger som oppfylt i Shopify-administratoren, men dette betyr at du må endre bestillingsstatusen for hvert kjøp som er gjort i butikken. Hvis kundene dine tar kjøpene sine med seg når de drar, er det enklere å automatisk merke bestillingene som oppfylt fra Shopify POS-appen.

Aktiver automatisk bestillingsoppfyllelse i Shopify POS for iPad

Du kan merke nye bestillinger som oppfylt.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du Butikk og deretter Innstillinger.

2. Aktiver alternativet Merk bestillinger som oppfylt:

Oppfyll alltid bestillinger-alternativet – Shopify POS for iPad

Aktiver automatisk bestillingsoppfyllelse i Shopify POS for iPhone

Du kan merke nye bestillinger som oppfylt.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Aktiver alternativet Merk bestillinger som oppfylt :

Merk bestillinger som oppfylt-alternativet – Shopify POS for iPhone

Aktiver automatisk bestillingsoppfyllelse i Shopify POS for Android

Du kan merke nye bestillinger som oppfylt.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Aktiver Merk bestillinger som oppfylt:

Merk bestillinger som oppfylt-alternativet – Shopify POS for Android