Returetiketter

For å tilby returer til kundene dine, kan du opprette og sende returetiketter i Shopify-administrator. Når du har opprettet en returetikett, kan du sende den direkte via e-post fra Shopify-administrator, eller kopiere en kobling for å skrive ut etiketten.

Når du oppretter en returetikett, kan du velge leveringsmetoden og bruke rabatterte fraktpriser fra USPS. Hvis du har koblet UPS-kontoen din til Shopify, kan du opprette UPS-returetiketter ved hjelp av dine egne kontopriser og du faktureres direkte via UPS.

Støttede adresser

Returetiketter er kun tilgjengelige for amerikanske innenriks bestillinger. De er ikke tilgjengelige for amerikanske militære adresser, amerikanske territorier eller internasjonale adresser.

For å opprette returetiketter for internasjonale adressater, amerikanske militære adresser eller amerikanske territorier som krever et tollskjema, kan du velge et av følgende alternativer:

• Bestill en direkte fra et budfirma.
  • Bruk en tredjepartstjeneste.
  • Bruk en app fra Shopify App Store.

Sett opp returbetingelsene dine

Før du oppretter returetiketter, bør du vurdere å legge til informasjon om retur til informasjon om angrerett i Shopify-butikken.

Betale for returetiketter

Returetiketter bruker en teknologi som kalles betal ved skanning. Dette betyr at budfirmaet veier og måler pakken når de mottar den, og beregner deretter kostnadene.

Kostnaden for en returetikett blir lagt til i Shopify-kontoen din etter at budfirmaet har skannet pakken. Kontoen din belastes når du når en faktureringsgrense som fastsettes av ditt nåværende Shopify-abonnement. For å finne ut mer om hvordan du blir fakturert for fraktetiketter, kontaker du Shopifys brukerstøtte.

Opprette og sende returetikett

Du kan opprette en returetikett fra bestillingssiden i Shopify-administrator eller Shopify-appen. Når du har opprettet en returetikett, kan du sende den til kundene dine, eller sende dem en kobling for å skrive ut etiketten.

Trinn:

Sende en returetikett på nytt

Du kan sende e-postvarselet på nytt eller kopiere koblingen til etiketten når som helst.

Trinn:

Tilpass instruksjonene for returetiketter

1. I Kundevarsel-seksjonen under Frakt, klikker du på Instruksjoner for returetiketter.

2. Rediger E-postemne og Brødtekst for e-post. For eksempel hvis du vil endre instruksjonene for retur, finn return-label__instruction-step og rediger stegene.

3. Klikk på Lagre.

For mer informasjon om bruk av flytende variabler for automatisk å legge til informasjon i instruksjonene for returetiketter, kan du se varsel om variabelreferanse.

Vanlige spørsmål

Kan jeg annullere en ubrukt etikett?

Nei. Returetiketter kan ikke annulleres, men de utløper 1 år etter kjøpet. Du blir ikke belastet for etiketter du ikke bruker.

Hvorfor ser jeg ikke Opprett returetikett på bestillingssiden?

Hvis du ikke ser alternativet Opprett returetikett i Flere handlinger-menyen, kan det bety at du ikke har noen sluttførte varer. Å opprette en returetikett krever at minst en vare sluttføres.

Butikken din er kanskje ikke kvalifisert for returetiketter. For å kvalifisere deg må fraktopprinnelsen være i USA. Finn ut hvordan du endrer fraktopprinnelsen.

Kan jeg opprette en returetikett for en internasjonal bestilling?

Nei. Returetiketter er bare tilgjengelige for bestillinger innenlands i USA.