E-mailsporing og analyser

Sporing af åbninger viser dig, hvor mange af de e-mails, som du sender via Shopify Email, der åbnes af modtagerne. Sporing af åbninger er aktiveret som standard og giver dig en åbningsrate i rapportafsnittet af alle dine sendte Shopify Email-kampagner. Dataene for sporing af åbninger viser kun det samlede antal e-mails, der er blevet åbnet, og ikke hvilke modtagere der åbnede e-mailen.

Andre statistikker, der vises i rapporten for hver e-mailkampagne omfatter:

• Leveringsraten, der fortæller dig, hvor mange e-mails der er korrekt leveret
  • Hvor mange abonnenter, der afmeldte sig
  • Hvor mange abonnenter, der klikkede på et link i e-mailen
  • Hvor mange gange e-mailen blev rapporteret som spam
  • Hvor mange unikke besøgende din butik fik via e-mailen
  • Hvor mange gange et besøg i din butik via e-mailen resulterede i, at der blev lagt varer i indkøbskurven
  • Hvor mange ordrer der blev afgivet af kunder, som besøgte din butik via e-mailen
  • Beløbet i salg, der er foretaget ved besøg i din butik via e-mail

Du kan aktivere eller deaktivere sporing af åbning.

Fremgangsmåde:

Hvis du vil deaktivere sporing af åbning, kan du følge denne vejledning.

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Notifikationer
  3. Under E-mailmarkedsføring skal du vælge enten Sporer åbninger af e-mails eller Spor ikke åbninger af e-mails.

Bemærk: Hvis du deaktiverer åben sporing af åbninger, rapporteres din rapporteres din åbningsrate for e-mails ikke.

Kan kunder se, hvem der ellers modtager e-mailen?

Nej. Alle andre modtageres e-mailadresser er skjult.

Hvad er en åbningsrate?

Åbningsraten er, hvor ofte folk, der modtager dine e-mails, åbner dem.

Hvad er en god åbningsrate?

En god åbningsrate spænder fra 20 % til 22 %.