E-mailsporing og analyser

Sporing af åbninger viser dig, hvor mange af de e-mails, som du sender via Shopify Email, der åbnes af modtagerne. Sporing af åbninger er aktiveret som standard og giver dig en åbningsrate i rapportafsnittet af alle dine sendte Shopify Email-kampagner. Dataene for sporing af åbninger viser kun det samlede antal e-mails, der er blevet åbnet, og ikke hvilke modtagere der åbnede e-mailen.

Andre statistikker, der vises i rapporten for hver e-mailkampagne omfatter:

• Leveringsraten, der fortæller dig, hvor mange e-mails der er korrekt leveret
  • Hvor mange abonnenter, der afmeldte sig
  • Hvor mange abonnenter, der klikkede på et link i e-mailen
  • Hvor mange gange e-mailen blev rapporteret som spam
  • Hvor mange unikke besøgende din butik fik via e-mailen
  • Hvor mange gange et besøg i din butik via e-mailen resulterede i, at der blev lagt varer i indkøbskurven
  • Hvor mange ordrer der blev afgivet af kunder, som besøgte din butik via e-mailen
  • Beløbet i salg, der er foretaget ved besøg i din butik via e-mail

Du kan aktivere eller deaktivere sporing af åbning.

Fremgangsmåde:

Hvis du vil deaktivere sporing af åbning, kan du følge denne vejledning.

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Notifikationer
  3. Under E-mailmarkedsføring skal du vælge enten Sporer åbninger af e-mails eller Spor ikke åbninger af e-mails.

Hvis du deaktiverer åben sporing af åbninger, rapporteres din rapporteres din åbningsrate for mails ikke.

Hvis en køber modtager en mail fra dig, men besøger din butik direkte via en anden fane eller et andet browservindue eller besøger din butik på et senere tidspunkt i stedet for at klikke på linket i mailen, afspejles denne adfærd ikke i din analyse for Shopify Email.

Kan kunder se, hvem der ellers modtager e-mailen?

Nej. Alle andre modtageres mailadresser er skjult.

Hvad er en åbningsrate?

Åbningsraten er, hvor ofte folk, der modtager dine e-mails, åbner dem.

Hvad er en god åbningsrate?

En god åbningsrate spænder fra 20 % til 22 %.