Brug af Shopify POS offline

Shopify POS skal have internetforbindelse, før du kan synkronisere med din Shopify-administrator, sende kvitteringer via mail og modtage kortbetalinger. Internetforbindelsen kan etableres ved hjælp af et Wi-Fi-netværk eller mobildata.

Hvis du mister internetforbindelsen, eller du skal sælge fra en pop-op-lokation, hvor der ikke er internetadgang, kan du behandle visse typer transaktioner. I denne vejledning forklares det, hvilke funktioner og hardware der kræver internetforbindelse, og hvordan du kan synkronisere din Shopify POS og din administrator, når du har været offline.

Funktionalitet, der kræver internetforbindelse

Den efterfølgende funktionalitet i Shopify POS kræver internetforbindelse.

Funktionalitet i Shopify POS, der kræver internetforbindelse.
Funktion Detaljer
Login på Shopify Shopify POS-appen kræver internetforbindelse, så du kan importere produkter i butikken, når du logger ind. Hvis du mister internetforbindelsen, efter du har logget ind, kan du fortsætte med at bruge appen, så længe du ikke logger af.
Oprettelse af nye produkter Du kan ikke gemme et nyt produkt, hvis du ikke har internetforbindelse.
Synkronisering af Shopify POS med din Shopify-administrator Shopify POS kan ikke synkronisere ordrer og lagerbeholdning med din Shopify-administrator, når du er offline. Når du genopretter forbindelse til internettet, efter du har været offline, bør dine ordrer og din lagerbeholdning automatisk blive synkroniseret. Du kan også manuelt tvinge Shopify POS til at synkronisere med din Shopify-administrator.
Behandling af korttransaktioner Hvis du ikke har internetforbindelse, kan du ikke behandle kredit-, debet-eller gavekorttransaktioner, men du kan stadig acceptere betalinger med kontanter og via tilpassede betalingsmetoder.
Levering af ordrer til kunder Du kan ikke gennemføre en ordre, der skal afsendes til kunden, hvis du ikke har forbindelse til internettet.

Manuel synkronisering af Shopify POS med din Shopify-administrator

Når du genopretter forbindelse til internettet, efter du har været offline, bør din POS og Shopify-administrator blive synkroniseret automatisk. Hvis din POS og din Shopify-administrator ikke synkroniseres, kan du gennemtvinge synkronisering af dem.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS-appen.
  2. På siden Ordrer skal du swipe ordrelisten nedad for at opdatere den. Din Shopify-administrator og POS synkroniserer ordrer og lagerbeholdning.

Hvis Shopify POS-appen stadig ikke synkroniseres med din Shopify-administrator, eller hvis appen fryser, skal du lukke appen helt og åbne den igen:

1. Tryk to gange på enhedens Hjem-knap for at se de applikationer, der kører.
  2. Find Shopify POS-vinduet, og swipe det opad for at lukke appen.
  3. Tryk på enhedens Hjem-knap igen.
  4. Tryk på Shopify POS på startskærmen på din enhed for at åbne appen igen.

Brug POS hardware offline

Nogle dele af POS-hardwaren kræver internetforbindelse for at kunne fungere sammen med Shopify POS, mens andre dele af hardwaren fungerer som normalt i offlinetilstand.

Hardwarefunktionalitet i Shopify POS, der kræver forbindelse til internettet.
Hardware Kræves der internetforbindelse? Detaljer
Kortlæser Ja De fleste kortlæsere kræver internetforbindelse til at behandle en betaling. Hvis du bruger en ekstern kreditkortterminal, kan du tjekke med din udbyder, om terminalen skal have forbindelse til internettet.
Stregkodeprinter Nej – begrænset Stregkodeprinteren skal have forbindelse til internettet, når du udskriver via Shopify-administratoren ved hjælp af appen Barcode Printer. Hvis du udskriver stregkoder med Dymo Label-softwaren, har du ikke brug for internetforbindelse.
Kontantskuffe Nej Kontantskuffen kan åbnes manuelt ved hjælp af den nøgle, der følger med. Hvis kontantskuffen skal åbnes automatisk, skal den være forbundet med en kvitteringsprinter via et kabel, og kvitteringsprinteren skal være tilsluttet POS-enheden via Bluetooth eller LAN.
Kvitteringsprinter Nej Afhængigt af den type kvitteringsprinter du har, skal du enten have Bluetooth- eller en LAN-forbindelse.
Stregkodescanner Nej Stregkodescanneren skal være tilsluttet Shopify POS via Bluetooth.