Udløsere og handlinger i det nye Flow

De handlinger, du kan bruge i et workflow, afgøres af den udløser, du bruger til at starte workflowet med. Handlinger kan indstilles til at blive udført, når udløsereventet forekommer, eller de kan kontrolleres i forhold til en betingelse.

Reference til triggere og handlinger

Ordrekladden er oprettet

Udløseren Ordrekladden er oprettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp opretter en ordrekladde.

Overvejelser

Denne udløser gælder kun for ordrekladder, der er oprettet for nylig. Ordrekladder, der er oprettet før workflowet, der bruger udløseren Ordrekladden er oprettet, og ordrekladder, der ikke indeholder nogen varelinjer, får ikke et workflow, der bruger denne udløser, til at starte.

Workflows, der bruger en ordrekladde-udløser, påvirker ikke ordrer. Hvis du vil påvirke ordrer, skal du i stedet bruge udløseren Ordren blev oprettet.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordrekladden er oprettet, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordrekladden er oprettet.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj tags for ordrekladde
    Disse tags bliver til ordretags, når en ordrekladde konverteres til en ordre.
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Opret metafelt for ordrekladde
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Opret metafelt for butik
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Fjern kundetags
  • Fjern tags for ordrekladde
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordrekladde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer tags til en kunde, når der oprettes en ordrekladde

I dette workfloweksempel føjes der et tag til en kundekonto, når der oprettes en ordrekladde, som kunden er knyttet til.

Ordrekladden blev slettet

Udløseren Ordrekladden blev slettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en ordrekladde.

Overvejelser

Workflows, der bruger en ordrekladde-udløser, påvirker ikke ordrer. Hvis du vil påvirke ordre, skal du i stede bruge udløseren Ordren blev slettet.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordrekladden blev slettet, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordrekladden blev slettet.

• Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en ordrekladde slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en ordrekladde slettes.

Produktet blev slettet

Udløseren Produktet blev slettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter et produkt i Shopify-administratoren.

Overvejelser

Slettede produkter kan ikke gendannes, så du kan ikke oprette et workflow, der annullerer en sletning.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Produktet blev slettet, kan du foretage handlinger med Product Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Produktet blev slettet.

• Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når et produkt slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når et produkt slettes.

Kundeprofilen blev oprettet

Udløseren Kundeprofilen er oprettet starter, når en ny kunde afgiver en ordre i din butik, eller når en kundeprofil oprettes manuelt af en bruger.

Overvejelser

Denne udløser gælder kun for kundeprofiler, der er oprettet for nylig. Redigering af en eksisterende kundeprofil starter ikke udløseren Kundeprofilen er oprettet.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Kundeprofilen er oprettet, kan du foretage handlinger med Customer Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kundeprofilen er oprettet.

• Tilføj metafelt for kunde
  • Tilføj kundetags
  • Tilføj metafelt for butik
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Fjern metafelt for kunde
  • Fjern kundetags
  • Fjern metafelt for butik
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et kundetag, når der oprettes en kundeprofil

I dette workfloweksempel føjes der et tag til kundekontoen, når der oprettes en kundeprofil.

Kunden blev slettet

Udløseren Kunden blev slettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en kundeprofil fra Shopify-administratoren.

Overvejelser

Kundeprofiler med en ordrehistorik kan ikke slettes, men de kan deaktiveres. Hvis du vil oprette workflows, der kører, når en kundekonto deaktiveres, kan du få mere at vide under udløseren Kundekontoen er deaktiveret.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Kunden blev slettet, kan du foretage handlinger med Customer Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kunden blev slettet.

• Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempler

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en kunde slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en kunde slettes.

Kundekontoen er aktiveret

Udløseren Kundekontoen er aktiveret starter, når en kundeprofil bliver en kundekonto. Denne statusændring sker, når en kunde accepterer en mail med en invitation til at oprette en konto, eller når kunden indsender oplysninger under betaling i din webshop.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Kundekontoen er aktiveret, kan du foretage handlinger med Customer Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kundekontoen er aktiveret.

• Tilføj metafelt for kunde
  • Tilføj kundetags
  • Tilføj metafelt for butik
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresser til omdirigeringer
  • Fjern metafelt for kunde
  • Fjern kundetags
  • Fjern metafelt for butik
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et kundetag, når en kundekonto aktiveres

I dette workfloweksempel tilføjes der et kundetag, når en kundekonto aktiveres.

Kundekontoen er deaktiveret

Udløseren Kundekontoen er deaktiveret starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp deaktiverer en kundekonto i Shopify-administratoren.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Kundekontoen er aktiveret, kan du foretage handlinger med Customer Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kundekontoen er aktiveret.

• Tilføj metafelt for kunde
  • Tilføj kundetags
  • Tilføj metafelt for butik
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresser til omdirigeringer
  • Fjern metafelt for kunde
  • Fjern kundetags
  • Fjern metafelt for butik
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{customer.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et kundetag, når en kundekonto deaktiveres

I dette workfloweksempel tilføjes der et kundetag, når en kundekonto deaktiveres.

Lagerantallet er ændret

Udløseren Lagerantallet er ændret starter, når der afgives en ordre, der trækker tilgængelig lagerbeholdning fra et bestemt produkt.

Overvejelser

Produkter skal have markeret afkrydsningsfeltet Spor antal for at starte et workflow med udløseren Langerantallet er ændret. Ordrekladder påvirker ikke tilgængelig lagerbeholdning, før de konverteres til ordrer. Denne udløser giver mulighed for brug af betingelser og handlinger, der påvirker produkter. Du kan få mere at vide om workflows, der påvirker lagervarer, under udløseren Lagervaren blev oprettet.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Lagerantallet er ændret, kan foretage handlinger med Product Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Lagerantallet er ændret.

• Tilføj produkttags
  • Føj produkt til kollektionen
  • Tilføj metafelt for butik
  • Opret metafelt for produkt
  • Opret metafelt for produktvariant
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Skjul produktet
  • Udgiv produkt
  • Fjern produktet fra kollektionen
  • Fjern metafelt for produkt
  • Fjern produkttags
  • Fjern metafelt for produktvariant
  • Fjern metafelt for butik
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempler

Eksempel på et workflow, der udgiver et produkt, når lagerbeholdningen ændres fra under nul til over nul

I dette eksempel på et workflow udgives et produkt, når lagerantallet for et produkt ændres fra under nul til mere end nul.

Produktet blev føjet til butikken

Udløseren Produktet blev føjet til butikken starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp tilføjer et nyt produkt i Shopify-administratoren.

Overvejelser

Denne udløser gælder kun for nye produkter. Den starter ikke, når der føjes en ny variant til et eksisterende produkt. Du kan få mere at vide om workflows, der starter, når der tilføjes en ny variant, under udløseren Produktvarianten er tilføjet. Udløseren Produktet blev føjet til butikken starter, når et nyt produkt tilføjes i Shopify-administratoren, uanset om det føjes til Webshop-salgskanalerne.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Produktet blev føjet til butikken, kan du foretage handlinger med Product Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Lagerantallet er ændret.

• Tilføj produkttags
  • Føj produkt til kollektionen
  • Tilføj metafelt for butik
  • Opret metafelt for produkt
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresser til omdirigeringer
  • Skjul produktet
  • Udgiv produkt
  • Fjern produktet fra kollektionen
  • Fjern metafelt for produkt
  • Fjern produkttags
  • Fjern metafelt for butik
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer et produkt til en kollektion, når det tilføjes i butikken

I dette eksempel på et workflow føjes et produkt til en kollektion, når det føjes til butikken.

Ordren blev annulleret

Udløseren Ordren blev annulleret starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp annullerer en ikke-klargjort ordre.

Overvejelser

Hvis en ordre annulleres, stoppes en igangværende ordre. Du kan få mere at vide om workflows, der starter, når en ordre slettes, under udløseren Ordren blev slettet. Afhængigt af dine indstillinger for refusioner og genopfyldning, kan annullering af en ordre oprette betingelser, der starter workflows, der bruger udløseren Refusion er oprettet eller Lagervaren blev oprettet. Undlad at oprette workflows, der starter flere udløsere samtidigt, da dette kan medføre uventede resultater.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordren blev annulleret, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren blev annulleret.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern kundetags
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der arkiverer en ordre, når ordren annulleres

I dette eksempel på et workflow arkiveres en ordre, når ordren annulleres.

Ordren blev oprettet

Udløseren Ordren blev oprettes starter, når en ordre afgives af en kunde, eller når en ordrekladde markeres som betalt og konverteres til en ordre.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordren blev oprettet, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren blev oprettet.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern kundetags
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der opdaterer en bemærkning om en kunde, når der oprettes en ordre

I dette eksempel på et workflow opdateres en bemærkning om kunde, når kunden opretter en ny ordre.

Ordren blev slettet

Udløseren Ordren blev slettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en ordre.

Overvejelser

Hvis en ordre slettes, fjernes den fra Shopify-administratoren. Det er ikke det samme som at annullere en ordre. Du kan få mere at vide om workflows, der starter, når en ordre annulleres, under udløseren Ordren blev slettet.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordren blev slettet, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren blev slettet.

• Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en ordre slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en ordre slettes.

Ordren er klargjort

Udløseren Ordren er klargjort starter, når alle varelinjerne i en ordre er klargjort.

Overvejelser

Denne udløser gælder både for ordrer, der er klargjort automatisk, og ordrer, der er klargjort manuelt. Delvis klargjorte ordrer starter ikke et workflow med udløseren Ordren er klargjort.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordren er klargjort, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren er klargjort.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern kundetags
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der arkiverer en ordre, når den er klargjort

I dette eksempel på et workflow arkiveres en ordre, når denne ordre er klargjort.

Ordren er betalt

Udløseren Ordren er betalt starter, når en ordres betalingsstatus ændres til betalt.

En ordre har status betalt, når en kreditkortbetaling er blevet registreret, eller når en ordre, der bruger en manuel betalingsmetode, markeres som betalt.

Overvejelser

Delvis betalte eller godkendte penge starter ikke et workflow med udløseren Ordren er betalt.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordren er betalt , kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren er betalt.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern kundetags
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer et tag til en ordre, når ordren er betalt

I dette eksempel på et workflow føjes der et tag til en ordre, når den betales.

Ordren har gennemgået risikoanalyse

Udløseren Ordren har gennemgået risikoanalyse starter, når en ordres svindelanalyse er gennemført.

Overvejelser

Det tager tid at behandle svindelanalysen, så workflows, der starter med Ordren har gennemgået risikoanalyse, kører ikke umiddelbart efter, at en ordre er oprettet.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordren har gennemgået risikoanalyse, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren har gennemgået risikoanalyse.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern kundetags
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der annullerer en ordre, hvis risikoniveauet er højt

I dette eksempel på et workflow annulleres en ordre, hvis risikoniveauet er højt.

Ordretransaktionen blev oprettet

Udløseren Ordretransaktionen blev oprettet starter, når der oprettes en transaktion for en ordre.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Ordretransaktionen blev oprettet, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren er betalt.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern kundetags
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern metafelt for butik
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når der oprettes en ordretransaktion

I dette workflowseksempel, sendes der en mail, når der oprettes en ordretransaktion.

Tilbagebetaling er oprettet

Udløseren Refusion er oprettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp refunderer en ordre helt eller delvist.

Overvejelser

Returneringer kan ikke oprettes, når en ordre er refunderet, så alle forsøg på at oprette en returnering vil mislykkes. Brug ikke en handling, der opretter en returnering, i et workflow, der starter med udløseren Refusion er oprettet.

Afhængigt af dine indstillinger for refusioner og refusion af en oprette betingelser, der starter workflows med udløseren Ordren blev annulleret eller Lagervaren blev oprettet. Undlad at oprette workflows, der starter flere udløsere samtidigt, da dette kan medføre uventede resultater.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Refusion er oprettet, kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Refusion er oprettet.

• Tilføj kundetags
  • Fjern kundetags
  • Opdater bemærkning om kunde
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Fjern ordretags
  • Opdater ordrebemærkning
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Send klargøringsanmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Send mail
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Markér ordre som betalt
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når der oprettes en refusion

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en refusion oprettes.

Kollektionen blev slettet

Udløseren Kollektion er slettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en kollektion fra Shopify-administratoren.

Overvejelser

Slettede kollektioner kan ikke gendannes, så du kan ikke oprette et workflow, der annullerer en sletning.

Workflows, der starter med udløseren Kollektionen blev slettet, gælder både for manuelle og automatiske kollektioner.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Kollektionen blev slettet, kan du foretage handlinger med Collection Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kollektionen blev slettet.

• Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en kollektion slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en kollektion slettes.

Kollektionen blev oprettet

Udløseren Kollektionen blev oprettet starter når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp opretter en kollektion i Shopify-administratoren.

Overvejelser

Workflows, der starter med udløseren Kollektionen blev oprettet, gælder for både manuelle og automatiske kollektioner.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Kollektionen blev oprettet, kan du foretage handlinger med Collection Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kollektionen blev slettet.

• Tilføj metafelt for butik
  • Opret metafelt for kollektion
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Fjern metafelt for kollektion
  • Fjern metafelt for butik
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en kollektion oprettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en kollektion oprettes.

Produktvarianten er tilføjet

Udløseren Produktvarianten er tilføjet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp føjer en variant til et eksisterende produkt.

Overvejelser

Workflows, der bruger udløseren Produktvarianten er tilføjet, starter, når der tilføjes et nyt produkt i Shopify-administratoren, fordi tilføjelsen af et nyt produkt opretter en enkelt standardvariant. Denne udløser påvirker varianter, der er oprettet med en hvilken som helst metode, f.eks. tilføjelse af et nyt produkt, oprettelse af varianter i eksisterende produkter, duplikering af varianter eller massehandlinger.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Produktvarianten er tilføjet, kan du foretage handlinger med ProductVariant Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Produktvarianten er tilføjet.

• Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når der tilføjes en produktvariant

I dette eksempel på et workflow sendes der en mail, når der tilføjes en produktvariant.

Produktvarianten blev slettet

Udløseren Produktvarianten er slettet starter, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en variant fra et produkt.

Overvejelser

Når der oprettes varianter for et eksisterende produkt, slettes produktets enkle standardvariant, så workflows, der bruger udløseren Produktvarianten er slettet, starter, når der føjes varianter til et produkt, der allerede findes i Shopify-administratoren. Denne udløser påvirker varianter, der er slettet ved hjælp af en hvilken som helst metode, f.eks. sletning af et produkt, sletning af et produkts varianter eller massehandlinger.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Produktvarianten er slettet, kan du foretage handlinger med ProductVariant Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Produktvarianten er slettet.

• Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når et produktvariant slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en produktvariant slettes.

Klargøringen blev oprettet

Udløseren Klargøringen blev oprettet starter, når der er oprettet en ny klargøring.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Klargøringen blev oprettet, kan du foretage handlinger med Fulfillment Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Klargøringen blev oprettet.

• Tilføj kundetags
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern kundetags
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning om kunde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning: {{customer.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et ordretag, når der oprettes en klargøring

I dette eksempel på et workflow tilføjes der et ordretag, når der oprettes en ordre.

Klargøringshændelsen blev oprettet

Udløseren Klargøringshændelsen blev oprettet starter, når der sker ændringer i en eksisterende ordres klargøringsstatus.

Overvejelser

Udløseren Klargøringshændelsen blev oprettet gælder for opdateringer fra tredjepartsdistributionstjenester, f.eks. afhentet, undervejs eller leveret. Manuelle klargøringshændelser starter ikke workflows med udløseren Klargøringshændelsen blev oprettet. Du kan få mere at vide om workflows til manuel klargøring under udløseren Ordren er klargjort.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Klargøringshændelsen blev oprettet, kan du foretage handlinger med FulfillmentEvent Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Klargøringshændelsen blev oprettet.

• Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning til ordrekladde
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når status for klargøring er klar til afhentning

I dette eksempel på et workflow sendes der en mail, når en klargøring er klar til afhentning.

Lagervaren blev oprettet

Udløseren Lagervaren blev oprettet starter, når en lagervare, der er knyttet til en produktvariant, oprettes.

Overvejelser

Udløseren Lagervaren blev oprettet starter, uanset om lagersporing er aktiveret eller ej for en bestemt produktvariant, så workflows, der bruger denne udløser, starter, når der tilføjes lagerbeholdning, bl.a. oprettelse af en ny variant. Du kan få mere at vide om workflows, der påvirker produkter, under udløseren Lagerantallet er ændret.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Lagervaren blev oprettet, kan du foretage handlinger med InventoryItem Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløsere Lagervaren blev oprettet.

• Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når der oprettes en lagervare, der ikke er spores

I dette eksempel på et workflow sendes der en mail, når der oprettes en lagervare, der ikke er spores.

Lagervaren blev slettet

Udløseren Lagervaren blev oprettet starter, når en lagervare, der er knyttet til en produktvariant, slettes.

Overvejelser

Udløseren Lagervaren blev oprettet starter, uanset om lagersporing er aktiveret for en bestemt produktvariant eller ej.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Lagervaren blev slettet, kan du foretage handlinger med InventoryItem Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Lagervaren blev slettet.

• Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en lagervare slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en lagervare slettes.

Betalingsmiddelstransaktionen blev oprettet

Udløseren Betalingsmiddelstransaktionen blev oprettet starter, når der sker en pengemæssig handling, f.eks. en betaling eller en refusion.

Handlinger

Hvis du bruger udløseren Betalingsmiddelstransaktionen blev oprettet, kan du foretage handlinger med TenderTransaction Graphql API-objektet. Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Betalingsmiddelstransaktionen blev oprettet.

• Tilføj metafelt for ordre
  • Tilføj varelinje for ordre
  • Tilføj ordretags
  • Tilføj metafelt for butik
  • Arkivér ordre
  • Annuller ordre
  • Hent betaling
  • Opret webadresse til omdirigering
  • Slet webadresse for omdirigering
  • Markér ordre som betalt
  • Fjern metafelt for ordre
  • Fjern ordretags
  • Fjern metafelt for butik
  • Anmod om klargøring
  • Send mail
  • Send HTTP-anmodning
  • Ophæv arkivering af ordre
  • Opdater bemærkning til ordre
    Denne handling erstatter som standard indholdet i bemærkningen. Hvis du vil føje indhold til den eksisterende bemærkning, skal du skrive følgende i feltet Bemærkning:{{order.note}} The content that you want to add to the note.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når der oprettes en betalingsmiddelstransaktion på 10.000 eller derover

I dette eksempel på et workflow sendes der en mail, når der oprettes en betalingsmiddelstransaktion på 10.000 eller derover.

Betingelser for bestilling

Du kan oprette workflows med flere betingelser, og som hver især kan medføre forskellige handlinger. Rækkefølgen af betingelserne har betydning. Betingelserne kontrolleres fra toppen og nedefter, og kontrollen stopper, når en betingelse er opfyldt.

Sådan kombinerer du betingelser og handlinger

Du kan kombinere betingelser for at skabe én stor betingelse. Når du kombinerer betingelser, skal alle betingelser være opfyldt, for at hele betingelsen kan være sand. Hvis én af betingelserne ikke er opfyldt, er hele betingelsen falsk. I følgende eksempel skal kunden acceptere markedsføringsmateriale, og den samlede pris for ordren skal opfylde en bestemt grænse.

Eksempel på et workflow, der kontrollerer en kundes samlede forbrugsbeløb og tilføjer tags

På samme måde kan du kombinere handlinger, så der kan køre flere handlinger. Dette eksempel bruger flere betingelser til at kontrollere, om en kunde er berettiget til et loyalitetsprogram ud fra på det samlede beløb, som kunden har købt for i butikken. I billedet ovenfor kontrolleres følgende betingelser i den rækkefølge, de vises.

1. Du skal tagge kunden med loyalitetstagget i guld, hvis den samlede pris er over 1.000 USD, og kunden har accepteret at modtage markedsføringsmateriale.
  2. Du skal tagge kunden med loyalitetstagget i sølv, hvis den samlede pris er under 1.000 USD men over 500 USD, og kunden har accepteret at modtage markedsføringsmaterialer.
  3. Du skal tagge kunden med loyalitetstagget i bronze, hvis kunden har købt for over 200 USD og har accepteret at modtage markedsføringsmaterialer.

Handlinger, der sender beskeder

Du kan føje en handling til alle workflows, der sender en besked til dig selv eller dine medarbejdere.