Abonnementsfunktioner

Shopify tilbyder flere abonnementer, der kan hjælpe med at skabe vækst i alle virksomhedens faser. Alle prismuligheder på Shopify har en række funktioner. Der er ikke et bestemt abonnement, der virker for alle virksomheder, men du kan bruge denne vejledning til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket af følgende abonnementer, der er bedst for dig:

Hvis du har en detailforretning og har brug for hardware, som f.eks. et kasseapparat, en stregkodescanner eller en kvitteringsprinter, bør du overveje Shopify til detailhandel.