Tilføj en Kontakt os-side i din butik

Du kan føje en kontaktside til din webshop, så dine kunder kan kontakte dig med spørgsmål om dine produkter, politikker eller deres ordrer. Alle Shopify-temaer har en indbygget kontaktformular, som du kan bruge til de sider, du opretter.

Opret en kontaktside

Du tilføjer en kontaktformular ved at oprette en ny side med page.contact-skabelonen. Hvis du vil vise oplysninger over kontaktformularen, f.eks. tidslinjer for svar eller oplysninger om dit brand, kan du tilføje tekst, billeder og videoer ved hjælp af RTF-editoren.

Du kan også vælge at inkludere følgende oplysninger i feltet Indhold:

• En kort besked, som f.eks. “Vi kontakter dig hurtigst muligt”
  • Din butiks adresse med et billede af dit fysiske butikslayout, hvis du har en detaillokation
  • Dit telefonnummer, hvis du vil have, at kunderne skal kunne kontakte dig telefonisk

Hvis du opretter en kontaktside uden at tilføje andet indhold, er det kun kontaktformularen, der vises for dine kunder.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj side. 4. Angiv en titel til din kontaktside i feltet Titel, f.eks. Kontakt os eller Kom i kontakt med os. 5. Brug RTF-editoren i feltet Indhold til at tilføje tekst, billeder og videoer, du vil vise over kontaktformularen. Du kan lade dette afsnit være tomt. 6. Vælg contact fra rullemenuen Temaskabelon i afsnittet Webshop. 7. Klik på Gem.

Når du har oprettet kontaktsiden, skal du føje kontaktsiden til din navigationsmenu for at vise den i din webshop.

Tilpas din kontaktside

Kontaktsiden er en skabelon, som du kan tilpasse ved hjælp af temaeditoren. Du kan føje afsnit til din kontaktsideskabelon for at inkludere yderligere oplysninger, f.eks. udvalgte kollektioner, blogopslag eller billeder.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Sider > Kontakt i rullemenuen for at indlæse kontaktsideskabelonen. 4. Klik på + Tilføj afsnit, og vælg derefter det afsnit, hvor du vil indlæse kontaktsiden. * Indstillingerne og valgmulighederne for det tilføjede afsnit åbnes i sidebjælken. * Når du har tilføjet det nye afsnit, skal du klikke på knappen Tilbage for at vende tilbage til skabelonen. * Gentag ovenstående trin for at føje flere afsnit til din kontaktsideskabelon. 6. Klik på ⋮⋮-ikonet, og træk i det for at flytte afsnit op eller ned på kontaktsiden. 7. Klik på Gem, når du er tilfreds med sidens layout.

Se indsendelser af kontaktformularer

Din kontaktformular sender alle indsendelser til din butiks Mailadresse for afsender. Du kan ændre afsenders mailadresse på siden Generelle indstillinger i Shopify-administratoren.

Hvis du ikke vil bruge din butiks Mailadresse for afsender til kontaktformularen, kan du bruge en gratis onlinetjeneste såsom Wufoo eller Jotform til at oprette en tilpasset kontaktformular, som du kan indlejre på din kontaktside.

Spamfiltrering

Indholdet i feltet contact[body] på din kontaktformular analyseres af Shopifys spamfiltre. Hvis indsendelsen markeres som spam, sendes mailen med præfikset [SPAM] i emnefeltet. Du kan oprette et mailfilter for at sætte mails til side, hvis de har et emne, der indeholder [SPAM].

For at sikre at du ikke går glip af legitime beskeder, der markeres som spam ved en fejl, modtager du alle indsendelser af kontaktformularen, herunder dem der er markeret som spam.