Overvejelser i forbindelse med brug af Forms-appen

Gennemgå følgende overvejelser, før du bruger Forms-appen:

• Formularer vises kun i din butik, hvis de er blevet aktiveret. Formularer er som standard aktive, når de bliver oprettet.
  • Hvis du vil have vist pop op-formularer i din butik, skal du installere formulartemaet appindlejring i dit tema.
  • Hvis du vil vise indlejrede formularer i din butik, skal du bruge et Online Store 2.0-tema.
  • Hvis du både bruger en pop op-formular og en indlejret formular i din butik, og du deaktiverer integreringen af temaappen Formularer, vises pop op-formularen stadig kun på sider, der også indeholder den indlejrede formular. I dette tilfælde vises pop op-formularen ikke på sider, der ikke har en indlejret formular. Hvis du vil forhindre, at pop op-formularen vises på nogen sider overhovedet, skal du deaktivere formularen.