Fejlfinding af Shopify POS-appen

Hvis du oplever problemer med Shopify POS-appen, kan du udføre fejlfinding ved at gennemføre nogle almindelige trin.

Shopify anbefaler, at du ikke sletter og installerer Shopify POS-appen igen, hvis du oplever problemer. Hvis du sletter appen, mister du de applogfiler, vi bruger, når vi giver dig teknisk hjælp, og du mister alle gemte data, som f.eks. terminalskift og gemte indkøbskurve.

Shopify POS-appen fungerer på følgende enheder:

Enheder, der fungerer sammen med Shopify POS-appen
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 5 eller nyere, som bruger iOS 11.4 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iOS 11.4 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iOS 11.4 eller nyere
iPad mini Generation 2 eller nyere med iOS 11.4 eller nyere
iPad Pro Alle modeller af iPad Pro med iOS 11.4 eller nyere
Android Android-enhed, der bruger version 5.0 (Lollipop) eller nyere

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke iOS-betaversioner.