Tilausten toimitus asiakkaille Shopify POS -sovelluksella

Kun käsittelet tilausta Shopify POS -sovelluksessa, asiakkaasi voivat toivoa, että tilaus toimitetaan heidän osoitteeseensa. Voit tehdä tämän lähettämällä asiakkaan tilaukset suoraan Shopify POS -sovelluksesta.

Tilauksen lähettäminen asiakkaan osoitteeseen

Jos olet ottanut käyttöön tuotteiden ylimyymisen estotoiminnon, voit lisätä vain varastossa olevia tuotteita asiakkaalle toimitettavaan tilaukseen. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastosta, näytölle ilmestyy virhesanoma, joka ilmoittaa, ettei varastosta loppuneita tuotteita voida toimittaa. Tämä estää sen, että otat vastaan tilauksia, joiden jakelua ei voida suorittaa varastosta loppuneiden tuotteiden takia.

1. Lisää kaikki tuotteet ostoskoriin.

2. Valinnainen: Lisää asiakkaasi ostoskoriin seuraavia vaiheita noudattamalla:

3. Napauta Shopify POS ‑sovelluksessa Lisää toimintoja ja sen jälkeen Toimitus asiakkaalle. Vaihtoehtoisesti, jos olet lisännyt älykkään ruudukon tiilin tätä toimintoa varten, voit napauttaa aloitusnäytössä Toimitus asiakkaalle.

4. Anna asiakkaan sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja napauta sitten Seuraava.

5. Tee Lisää toimitustiedot -näytössä jompikumpi seuraavista:

6. Tee jokin seuraavista toiminnoista Valitse toimitustapa -näytössä:

7. Napauta Kassa, valitse maksutapa ja käsittele maksu.

8. Valitse, miten tilauksen kuitti toimitetaan asiakkaalle ja napauta Valmis.

Tilaus on merkitty jaelluksi, eikä sitä voida jaella POS-sovelluksesta. Sinun täytyy jaella tilaus Shopify Adminissa, kun olet valmis toimittamaan tilauksen tuotteet asiakkaalle.

Lisää tiili älykkääseen ruudukkoon

Jos käytät lähetä asiakkaalle -toimintoa usein, voit luoda aloitussivulle pikavalinnan tähän toimintoon lisäämällä ruudun sitä varten.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitussivulla Lisää tiili.

2. Napauta Toiminta ja sen jälkeen Lähetä asiakkaalle.

3. Napauta Valmis.

usein kysyttyä

Merkitäänkö asiakkaalle lähetettävät tilaukset automaattisesti jakelemattomiksi?

Kyllä. Kaikki asiakkaalle lähetettävän tilauksen tuotteet merkitään jakelemattomiksi.

Voiko ostoskori sisältää sekä lähetettäviä että myymälässä ostettavia tuotteita?

Ei. Asiakkaalle lähetettävästä tilauksesta toimitetaan kaikki tilauksen tuotteet. Jos sinulla on asiakas, joka haluaa osan tuotteista toimitettuna ja osan myymälästä ostettuna, sinun on luotava kaksi erillistä tapahtumaa.

Miten tuotteet vähennetään varastosta asiakkaalle lähetettävissä tilauksissa?

Asiakkaalle lähetettävissä tilauksissa tuotteet vähennetään varastosta määritettyjen jakelun prioriteettien perusteella.

Esimerkki: Sinulla on kaksi toimipaikkaa – ensisijaisena paikka A (varasto) ja toisena paikka B (myymälä). Toimipaikassa A on 1 paita ja toimipaikassa B 2 paitaa varastossa. Jos toimitat asiakkaalle lähetettävään tilaukseen yhden paidan paikasta B, varasto vähennetään paikasta A, koska se on määritetty ensisijaiseksi.

Asiakkaalle lähetettävissä tilauksissa ei vähennetä varastoa sijainneista, joihin on asetettu verkkotilausten jakelun esto.

Voinko tehdä asiakkaalle lähetettäviä tilauksia offline-tilassa?

Asiakkaalle lähetettävät tilaukset edellyttävät verkkoyhteyttä. Et voi viimeistellä tilausta, jos kadotat Internet-yhteyden. Jos et voi muodostaa yhteyttä uudelleen, sinun täytyy peruuttaa tapahtuma ja yrittää uudelleen, kun Internet-yhteys toimii jälleen.