Acceptera betalningar med Shopify Payments i Frankrike

Denna artikel vägleder dig genom processen för att acceptera betalningar med Shopify Payments i Frankrike. Shopify Payments är en kraftfull betalningslösning som gör att företag baserade i Frankrike kan acceptera en rad betalningsmetoder, inklusive Visa, Mastercard, American Express och Cartes Bancaires. Du kan även erbjuda dina kunder bekvämligheten med Apple Pay, Shop Pay och PayPal Wallet. Med Shopify Payments i Frankrike kan du hantera dina transaktioner och effektivisera din betalningsprocess.

Viktiga fördelar och funktioner

Genom att använda Shopify Payments i Frankrike kan du dra nytta av följande fördelar och funktioner:

• Acceptera flera betalningsmetoder: Shopify Payments låter dig acceptera större kontokort, vilket ger dina kunder en smidig kassaupplevelse.
  • Automatisk konfigurering: När du skapar din Shopify-butik med Shopify Payments aktiverat är butiken automatiskt inställd till att acceptera större betalningsmetoder såsom Visa, Mastercard, American Express och Cartes Bancaires. Det innebär att du kan börja acceptera betalningar genast utan ytterligare konfigurering.
  • Automatiska utbetalningar: Pengar från din försäljning sätts automatiskt in på ditt bankkonto regelbundet, vilket gör det enkelt att hantera ditt kassaflöde.
  • Flexibla kortavgifter: Kortavgiften för dina transaktioner baseras på din butiks Shopify-prenumerationsplan. Du har flexibiliteten att ändra planer när du behöver, så att du kan välja den prissättningsstruktur som bäst passar ditt företag.
  • Integrerad med Shopify: Som en integrerad betalningslösning förenklar Shopify Payments hanteringen av din webbshop genom att konsolidera din betalningshantering och orderhantering på en plattform.
  • Säkra transaktioner: Shopify Payments säkerställer säkerheten för dina kunders betalningsinformation genom avancerad kryptering och bedrägerispårningsåtgärder såsom 3D Secure-betalning.

Ej berättigande eller inkompatibla funktioner för Shopify Payments i Frankrike

Vissa funktioner är antingen otillgängliga eller inkompatibla med Shopify Payments i Frankrike, till exempel följande funktioner:

• Google Pay är inte tillgängligt för handlare i Frankrike.
  • Lokala betalningsmetoder är för närvarande inte tillgängliga för handlare i Frankrike. Shopify Payments stöder dock större internationella betalningsmetoder, så att du kan tillgodose ett stort antal kunder.
  • Ordrar i kassasystem (POS) kan inte behandlas med hjälp av Shopify Payments i Frankrike. Om du har en fysisk detaljhandelsplats kan du överväga att använda alternativa betalningsmetoder för fysiska transaktioner. Eftersom Frankrike inte listas som att ha en tillgänglig kortläsare som stöds av Shopify måste du använda en extern kortläsare för att behandla betalningar personligen med Shopify kassasystem.
  • Testläget är inte tillgängligt för handlare i Frankrike.

Valutaöverväganden

Valutan som dina kunder använder för att betala för sina order kan skilja sig från valutan för dina utbetalningar från Shopify Payments. Det vill säga, den valuta du använder i butiken kan skilja sig från ditt bankkontos valuta.

Avgifter för Shopify Payments i Frankrike

Shopify Payments-avgifter bestäms av din plats och kan variera. Besök sidan med planer och prissättning för Frankrike för att få den mest korrekta och detaljerade informationen om avgifter. På den här sidan visas en sammanställning av priser och avgifter kopplade till Shopify Payments baserat på din valda plan.

Visa betalningsavgifter i Shopify-admin

Om du redan är en Shopify-handlare kan du få information om de specifika priser och avgifter som gäller för din butiksplats och vald plan. För mer specifik information kan du se användarvillkoren för Shopify Payments från din Shopify-admin för att hitta alla tillämpliga avgifter.

Steg:

1. Gå till Inställningar > Betalningar i din Shopify-administratör.
  2. Klicka på Hanterai avsnittet Shopify Payments.
  3. Se vilka priser som gäller för olika betalningsmetoder.