Gratis forsendelse

Én af de største årsager til, at mange kunder forlader deres indkøbskurve, er ekstra leverings- og håndteringsgebyrer. Du kan anspore dine kunder til at gennemføre deres salg ved at tilbyde gratis levering ved betaling.

Du kan indstille gratis levering på flere måde via siden med indstillinger for Levering i din Shopify-administrator.

Oversigt

Gratis levering kan være en effektiv del af din generelle strategi for levering. Du kan tilbyde gratis eller billigere levering til dine kunder på flere måder:

• prisbaserede priser
  • vægtbaserede priser
  • rabatkoder til gratis levering.

Selvom du tilbyder gratis eller billigere leveringsomkostninger, kan du stadig tjene pengene hjem eller endda få en bruttofortjeneste på anden vis. Du kan f.eks. dække omkostninger i forbindelse med gratis levering ved at øge priserne på dine produkter. Kunder er mere tilbøjelige til at forlade en indkøbskurv ved betaling på grund af ekstra leveringsomkostninger end på grund af prisen på et produkt i deres indkøbskurv.

Gratis levering over et vist beløb

Trin:

1. Klik på Rediger ud for den zone, hvor du vil tilbyde gratis levering.

2. Klik på Tilføj pris i afsnittet Prisbaserede priser.

3. I dialogboksen Tilføj prisbaseret pris skal du angive et Navn for leveringsomkostningen og derefter minimums- og maksimumprisen for ordrer:

4. Vælg Gratis levering.

5. Når du er færdig, skal du klikke på Udført.

Når du har tilføjet gratis levering, kan kvalificerede kunder se det ved betaling.

Gratis levering over en bestemt vægt

Trin:

1. Klik på Rediger ud for den zone, hvor du vil tilbyde gratis levering.

2. Klik på Tilføj pris i afsnittet Vægtbaserede priser.

3. I dialogboksen Tilføj vægtbaseret pris skal du angive et Navn for leveringsomkostningen og derefter minimums- og maksimumprisen for ordrer:

4. Vælg Gratis levering.

5. Når du er færdig, skal du klikke på Udført.

Når du har tilføjet gratis levering, kan kvalificerede kunder se det ved betaling.

Opret en gratis levering-rabat

Hvis du vil tilbyde gratis levering, kan du oprette en gratis levering-rabat.

Gratis levering-rabatter vil aldrig automatisk gælde for en ordre. Dine kunder skal indtaste koden under betalingsprocessen for at modtage rabatten. Du kan automatisk tilbyde dine kunder gratis levering baseret på deres ordrepris ved at indstille en pris med gratis levering.

Bemærk! Indstil en pris med gratis levering på siden Levering i din Shopify-administrator. Dette vil blive anvendt på alle ordrer, der opfylder kriterierne for gratis levering, som du har angivet.

Fremgangsmåde:

Fortæl kunderne, at du har gratis levering

Når du har indstillet gratis levering, skal du fortælle dine kunder om det. Der er flere steder, hvor du kan reklamere for gratis levering i din butik:

• temabanneret
  • et fremtrædende sted på startsiden eller på en produktside
  • i en e-mailkampagne eller anden markedsføring samt på sociale medier.