Shopify Email -sähköpostin kautta toteutettava markkinointikampanjan luominen

Shopify Email -sähköpostilla voit luoda, mukauttaa, segmentoida ja ajoittaa sähköpostimarkkinointikampanjoita. Sähköpostimarkkinointikampanjat voivat olla hyödyllisiä myynnin mainostamiseksi, uusien tuotteiden korostamiseksi tai uusien tuotteiden ilmoittamiseksi asiakkaille uusista varastoista.

Voit muotoilla sähköpostiviestejä noudattaaksesi brändisi tavaramerkki-, fontti- ja logomallia, jotta ne vastaavat kauppasi ulkoasua.

Pääset suoraan ylläpitäjästäsi, ja voit muotoilla sähköpostikampanjoita sopimaan eri kohderyhmille ja tapahtumille. Voit myös tallentaa luomasi mallit tulevaa käyttöä varten.

Huomioitavaa sähköpostimarkkinointikampanjan luomisesta

Ennen kuin luot sähköpostimarkkinointikampanjan Shopify Emailin avulla, tarkista seuraavat seikat:

• Osa sähköpostipalveluiden tarjoajista eivät ole yhteensopivia Shopifyn kanssa tai ne edellyttävät, että säädät verkkotunnusasetuksia. Saat lisätietoja tutustumalla tämän sivun sähköpostiosoitteen määrittäminen -osioon.
  • Sähköpostit lähetetään vain sillä kielellä, jolla ne kirjoitat, eikä niitä käännetä automaattisesti. Voit luoda asiakassegmenttejä, jos haluat kohdentaa kielen perusteella tietylle asiakasryhmälle.
  • Shopify-kaupastasi riippuen yritykselläsi on erilaiset sähköpostirajat. Lue lisää, miten voit hallita sähköpostirajoituksia.

Määritä sähköpostin avulla tapahtuva markkinointitoiminta

Shopify Email -sähköpostista voit lähettää viestejä asiakassegmenteille, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa saada markkinointiviestejä kaupastasi. Jos haluat lähettää kampanjaviestejä tietyille asiakasryhmille, saat tästä lisätietoja kohdasta asiakassegmenttien luominen.

Voit muuttaa kauppasi lähtevien viestien lähettäjän sähköpostiosoitetta siirtymällä Shopify-kauppasi asetuksiin.

Sinun on lisättävä sähköpostiviestiin viestin aihe. Kun lisäät aiheen, sähköpostisi tallennetaan kyseisellä nimellä. Voit muuttaa aihekenttää milloin tahansa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Markkinointi.

2. Valitse Luo kampanja.

3. Klikkaa Shopify Email.

4. Valitse sähköpostimalli.

5. Klikkaa Vastaanottaja ja valitse sitten asiakassegmentti.

6. Kirjoita sähköpostin aihe.

7. Valinnainen: Kirjoita esikatseluteksti, jos haluat mukauttaa asiakkaan sähköpostilaatikossa aiheen jälkeen näkyvää tekstiä. Voit esimerkiksi More fresh finds for your summer wardrobe.

Kun olet määrittänyt sähköpostin toiminnallisuuteen liittyvät tiedot, voit mukauttaa sähköpostin varsinaista sisältöä.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen muuttaminen

Lähettäjän sähköpostiosoite on sähköpostiosoite, joka näkyy Lähettäjä-kentässä viesteissä, joita lähetät asiakkaillesi. Osa verkkotunnuksista saattaa vaatia lisätodennuksen, jotta lähettäjän sähköpostiosoite ei näkyisi muodossa via shopifyemail.com tai store@shopifyemail.com.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administasi kohtaan Asetukset >Ilmoitukset.
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Lähettäjän osoite -osioon.
  3. Klikkaa Tallenna.

Sähköpostiviestien mukauttaminen

Riippuen siitä, millaisen viestin lähetät asiakkaillesi, voit valita jonkin Shopify Emailin brändätyistä malleista. Jotkin mallit sisällyttävät automaattisesti kauppasi sisältöä, kuten logon, tuotteita ja värejä.

Shopify Email -sähköpostimallien oletussisältö perustuu sähköpostitse toteutettavan markkinoinnin parhaisiin käytäntöihin, ja sisällön osioihin sisältyy kaupaltasi saatuun tietoon perustuvia paikkamerkkitekstejä, kuvia ja linkkejä.

Voit mukauttaa sähköpostitse toteutettavien markkinointitoimenpiteiden varsinaista sisältöä lisäämällä, muokkaamalla tai poistamalla sen osioita. Muutokset tallentuvat vain siihen markkinointitoimenpiteeseen, jota olet muokkaamassa.

Sähköpostin sisällön lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.

3. Valitse mukautettava malli. Voit tehdä sähköpostin varsinaiseen sisältöön seuraavat muutokset:

• Jos haluat lisätä osion, siirrä hiiri sen sähköpostin sisällön päälle, johon haluat lisätä uuden osion, ja klikkaa sitten + -kuvaketta.
    • Jos haluat poistaa osion sähköpostin sisällöstä, klikkaa sitä ensin, jolloin muokkausasetukset avautuvat, ja poista sitten osio klikkaamalla roskakorikuvaketta.
    • Klikkaa arvostelua, jota haluat muokata, jotta näet muokkausvaihtoehdot. Muokkausvaihtoehdot määrittyvät osiotyypin mukaan.

Teksti

Tekstiosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • muokkaa tekstiä
  • muuta tekstin fonttia, väriä, paksuutta tai tasausta tai käytä kursiivia
  • lisää linkki

Tekstin tyyliin tehdyt muutokset koskevat koko sähköpostiviestiä. Jos esimerkiksi määrität, että Otsikko 1 -kentässä on käytettävä Times New Roman -kirjasinlajia, Otsikko 1 -kentän koko tekstin kirjasinlaji on Times New Roman.

Hinnan tekstiä ei voi muuttaa. Tuotteen hintaa on muutettava itse tuotteessa.

Painike

Painikeosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • muuta fonttia, kokoa, kulmien tyylejä (kulmikas, kaartuva, pyöristetty), täyttöä (yhtenäinen tai ääriviiva), tekstin väriä, taustaväriä ja tasausta
  • lisää linkki

Kuva

Kuvaosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot

Kuva voidaan valita Shopify-tiedostoistasi, tai voit ladata uuden kuvan.

Vaatimukset
  • tiedoston koko: enintään 20 megatavua
  • resoluutio: enintään 20 megapikseliä
  • kuvasuhde: 100:1–1:100
  • tiedostomuoto: jpg tai png

Ylätunniste

Ylätunnisteosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta kaupan logolla tai kaupan nimellä tai muuta fonttia, tekstin kokoa, tekstin väriä, tekstin tasausta tai taustaväriä
  • voidaan piilottaa

Tuote

Tuoteosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta tekstiä, painiketta, asettelua, taustaväriä, suhdetta ja tekstin tasausta
  • asettelu voi olla monisarakkeinen, jos haluat korostaa tuotteita eri näkökulmista
  • valitse uusi tuotekuva (ei muuta kuvaa tuoteasetuksissa)
  • enintään 9 tuotetta voidaan lisätä

Tuotteen hintaa voidaan muuttaa vain tuoteosiossa, josta malli saa tuotetiedot. Sitä ei voi muuttaa Shopify Email -editorissa.

Pikakassa

Pikakassa-osion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta tekstiä, painikkeen tyyliä, asettelua, taustaväriä, kuvasuhdetta, kuvan tyyliä ja tekstin tasausta
  • valitse uusi tuotekuva (ei muuta kuvaa tuoteasetuksissa)

Tätä osiota varten voit valita vain yhden tuotteen, jolla on yksi versio.

Jos olet ottanut Shop Payn käyttöön kaupassasi, sekä Buy with Shop Pay- että Maksa nyt -painikkeet näkyvät osiossa oletusarvoisesti. Voit piilottaa Shop Pay -painikkeen poistamalla sen valinnan, mutta Maksa nyt -painiketta ei voi piilottaa.

Voit muokata vain Shop Pay -painikkeen kokoa ja kulmien tyyliä.

Lahjakortti

Lahjakorttiosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta uudella kuvalla, tekstillä, painikkeella, tasauksella tai taustavärillä
  • voidaan piilottaa

Lahjakortit on luotava ylläpitäjässä ennen sähköpostikampanjan luomista. Niitä ei voi luoda tai muokata Shopify Email -editorissa.

Alennus

Alennusosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta tekstiä, fonttikokoa, tekstin väriä ja painiketta

Alennukset on luotava adminissa ennen sähköpostikampanjan luomista. Alennuksia ei voi luoda tai muokata Shopify Email -editorissa.

Kuva tekstillä

Kuvan tekstillä -osion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta tekstiä, painiketta, kuvan tyyliä, sijaintia, välistystä, tasausta ja taustaväriä
  • varmista, että painikkeisiin on lisätty linkki
  • piilota tai näytä teksti ja painikkeet, mutta kuvien on aina oltava valittuna

Monisarakkeinen

Monisarakkeisen osion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta sarakkeiden kuvatyyliä, sijaintia, välistystä, tasausta ja taustaväriä
  • ota kunkin sarakkeen eri elementit käyttöön tai poista ne käytöstä (esimerkiksi ensimmäisen sarakkeen kuva ja painike voivat olla piilotettuina, mutta teksti on käytössä, ja toisessa sarakkeessa kuva voi olla piilotettuna, mutta teksti ja painike ovat käytössä)
  • piilota tai näytä kuvat, mutta tekstin on aina oltava mukana

Alatunniste

Alatunnisteosion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • mukauta fonttia, tekstin väriä, linkin väriä, taustaa ja väliviivan väriä
  • näytä kaupan osoite, puhelinnumero ja sosiaalisen median kuvakkeet

Alatunnisteosiota ei voi poistaa.

Kaupan osoitteen ja puhelinnumeron voi mukauttaa kaupan asetuksissa.

Jos haluat lisätä sosiaalisen median linkkejä sähköpostiisi, sinun on käytettävä Brooklyn-, Debut-, Kagami-, Minimal-, Narrative- tai Parallax-teemaa.

Mukautettu Liquid

Mukautetun Liquid-osion ominaisuudet.
Muokkausvaihtoehdot
  • kuvan koon ja osion koon mukauttaminen
  • mukautettujen painikkeiden, monisarakkeisten osioiden, vierekkäisten kuvien, luettelomerkeillä varustettujen luetteloiden ja muun dynaamisen sisällön luominen.

Voit syöttää mukautettua Liquid- ja HTML-koodia koodieditoriin.

Syötetyn koodin koko ei voi olla yli 50 kilotavua (KB).

Lue lisää Shopify-sähköpostin tuetuista Liquid-muuttujista.

Sähköpostin esikatselu ennen lähettämistä

1. Klikkaa sähköpostieditorissa Lähetä testi esikatsellaksesi sähköpostia sen näköisenä, kun se näkyy asiakkaillesi. Voit lähettää testisähköpostin Shopify-kauppaan liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.
  2. Klikkaa Tarkista-valintaa, jos haluat nähdä yleiskatsauksen sähköpostin toiminnasta.
  3. Jos olet valmis lähettämään sähköpostin, klikkaa Lähetä ja vahvista sitten lähetys klikkaamalla uudelleen Lähetä. Jos haluat tehdä muutoksia sähköpostiin, klikkaa Muokkaa sähköpostin sisältöä.

Sähköpostiviestien personoiminen

Voit lisätä sähköpostikampanjoihisi personoitua tekstiä, kuten asiakkaan etunimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen, paikkakunnan, osavaltion, provinssin ja maan. Jos lisäät personoitua sisältöä sähköpostiviestisi tiettyyn osioon, Shopify Email käyttää automaattisesti tässä osiossa olevia asiakkaan tietoja sähköpostin vastaanottavalle asiakkaalle, jos kyseisessä osiossa on sisältöä. Voit lisätä aiheriville, esikatseluriville ja sähköpostiviestin leipätekstiin personoitua tekstiä. Personointi antaa sähköpostitilaajillesi räätälöidyn kokemuksen. Lisäksi se voi parantaa viestien avaamisasteita, konversioiden määrää ja sitoutumista.

Sähköpostiviestin aiherivillä ja esikatselurivillä voi olla vain kaksi personointiarvoa. Voit esimerkiksi käyttää aiherivillä arvoja First name ja Last name, mutta et kolmatta personointiarvoa. Sähköpostiviestin leipätekstissä voi olla enintään kymmenen personointiarvoa. Voit myös lisätä oletustietoja, joita käytetään silloin, kun tiettyjä asiakastietoja ei ole saatavilla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Markkinointi.
  2. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.
  3. Valitse mukautettava malli.
  4. Jos haluat mukauttaa aiheriviä, esikatseluriviä, ylätunnistetta tai leipätekstiä, klikkaa käsiteltävässä osiossa olevaa kynäkuvaketta.
  5. Valitse personoitava arvo näytetyistä vaihtoehdoista. Valitse esimerkiksi City, jos haluat, että sähköpostisi sisältää asiakkaan paikkakunnan.
  6. Valinnainen: Syötä oletusarvo, jota käytetään, jos asiakkaan tietoja ei ole saatavilla. Jos et syötä oletusarvoa, personoidulle tekstille varattu tila jätetään tyhjäksi.
  7. Klikkaa Tallenna.

Mukautetusti koodatun sähköpostiviestin luominen Liquid-palvelussa

Jos haluat käyttää mukautettua Liquid-koodia sähköpostisi luomisessa, voit joko lisätä mukautetun Liquid-osan tai luoda sähköpostiviestin kokonaan mukautetusta Liquid-koodista.

Kaikkien mukautetulla Liquid-koodilla luotujen sähköpostiviestien on sisällettävä {{unsubscribe_link}} muuttuja. Jos olet suostunut avoimeen seurantaan, myös {{open_tracking}} muuttujat tarvitaan. Mukautetut Liquid-sähköpostit eivät voi olla yli 500 kilotavua.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.

3. Klikkaa Koodaa omasi.

4. Valinnainen: Jos olet tallentanut paikalliseen laitteeseen sellaisen koodin, jota haluat käyttää, klikkaa Tuo. Tuotujen tiedostojen on oltava .html muodossa.

5. Anna liquid-koodisi.

6. Valinnainen: Klikkaa Tarkista, jos haluat esikatsella, miten sähköpostiosoitteesi näkyy asiakkaille.

Lue lisää Shopify-sähköpostin tuetuista Liquid-muuttujista.

Uusien Shopify Email -sähköpostimallien luominen ja hallinta

Kaikkia Shopify Emailin avulla luomiasi sähköposteja voidaan muokata ja mukauttaa. Voit tallentaa mukautettuja malleja ja käyttää niitä tulevien kampanjoidesi lähtökohtana.

Mukautetun mallin luominen

Voit luoda ja tallentaa mukautettuja malleja ja käyttää niitä tulevien kampanjoidesi lähtökohtana.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Email.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse mukautettava malli.

5. Anna mallillesi nimi.

6. Muokkaa malliasi Shopify Emailin mallieditorissa. Muutokset tallennetaan automaattisesti.

7. Klikkaa Valmis.

Mukautetun mallin käyttäminen

Voit käyttää mukautettuja mallejasi tulevia markkinointikampanjoita varten.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa joko kohtaan Markkinointi tai Sovellukset > Sähköposti.
  2. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.
  3. Valitse malli Omat mallisi ‑kohdasta. Kun olet valinnut mallin, voit luoda sähköpostimarkkinointikampanjan noudattamalla ohjeita.

Mukautetun mallin muokkaaminen

Jos sinun täytyy tehdä muutoksia olemassa olevaan malliin, voit muokata sitä sähköpostisovelluksen Mallit-luettelosta.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminin Sovellukset-kohdasta kohtaan Sähköposti > Mallit.
  2. Klikkaa ylivuotovalikon painiketta avataksesi siinä mallissa, jota haluat hallinnoida, käytettävissä olevat vaihtoehdot.
  3. Klikkaa jotain seuraavista:
    • Luo valitusta mallista kopio klikkaamalla Luo kopio.
    • Luo markkinointikampanja valitusta mallista klikkaamalla Luo sähköposti.
    • Poista malli klikkaamalla Poista.

Pikakassan lisääminen

Voit lisätä sähköpostiisi pikakassavaihtoehdon, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa tuotteita suoraa kassalinkkiä käyttämällä. Tämän osion avulla voit valita tuotteen tai tuoteversion ja luoda Maksa nyt -painikkeen. Jos olet aktivoinut Shop Payn kaupassasi, myös Buy with Shop Pay -painike näytetään kaupassasi.

Kun asiakkaat käyttävät pikakassaa, he ohittavat tuote- ja ostoskori-sivut ja käyttävät nopeutettua maksukokemusta. Nopeutettu maksaminen voi lisätä konversioiden määrää.

Pikakassan painikkeet koskevat vain yhtä tuotetta, mutta voit lisätä sähköpostiviestiin useamman kuin yhden pikakassaosion.

Erikoismerkkien lisääminen sähköpostiviesteihin

Voit lisätä kansainvälisiä merkkejä viestin aihekenttiin ja varsinaiseen tekstiin.

Sähköpostin aiherivit tukevat myös emoji-symboleja.

Sähköpostiviestin lähettäminen tai lähetyksen ajastaminen

Sähköpostiviestin sisältö kannattaa oikolukea, ennen kuin lähetät viestin. Shopify ei tarkista kirjoitusvirheitä tai muita virheitä. Voit lähettää testisähköpostiviestin itsellesi, jolloin näet, miltä viesti näyttää postilaatikossa.

Kun siirryt lähettämään tai ajoittamaan sähköpostiviestiäsi, näet ehdotetun tulevan ajan, jonka vieressä on Ehdotettu-tunnus. Ehdotettu aika perustuu Shopifyn tietoihin, ja se on optimoitu parhaan klikkausprosentin saamiseksi. Jos päätät lähettää sähköpostiviestisi ehdotettuna ajankohtana, konversioaste saattaa olla parempi.

Lähetä testiviesti

1. Klikkaa sähköpostieditorissa Lähetä testi.
  2. Kirjoita Sähköpostiosoitteet-osioon yksi kerrallaan enintään viisi sähköpostiosoitetta, joihin haluat lähettää testin.
  3. Klikkaa Lähetä.

Sähköpostin tarkistaminen ja lähettäminen nyt

1. Kun sähköpostin muokkaukset ovat valmiit, klikkaa sähköpostieditorissa Tarkista.
  2. Valinnainen: jos haluat tehdä muita muokkauksia, siirry takaisin editoriin napsauttamalla Muokkaa sähköpostia tai siirry takaisin edelliselle sivulle napsauttamalla Poistu.
  3. Napsauta Ajoita lähetys.
  4. Valitse Nyt. Jos sähköpostiviestien lähettämisestä veloitetaan maksu, näytetään arvioitu kulu.
  5. Klikkaa Lähetä.

Ajasta sähköposti

Kun sähköpostin muokkaukset ovat valmiit, haluat ehkä ajastaa sen lähetettäväksi myöhemmin. Jos olet saavuttanut lähetettävien sähköpostien enimmäismäärän, voit ajastaa sähköpostin seuraavalle mahdolliselle päivälle.

Voit ajoittaa sähköpostiviestin lähetyksen mukautettuun ajankohtaan tai ehdotettuun ajankohtaan.

Vaiheet:

1. Klikkaa sähköpostieditorissa Tarkista.
  2. Napsauta Ajoita lähetys.
  3. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Jos haluat valita oman mukautetun lähetysajan, napsauta Mukautettu päivämäärä ja aika ja anna tiedot Lähetyspäivä- ja Lähetysaika-kenttiin. Jos sähköpostiviestien lähettämisestä veloitetaan maksu, näytetään arvioitu kulu.
    • Jos haluat valita ehdotetun ajan, joka on optimoitu parhaan klikkausprosentin saamiseksi, napsauta vaihtoehtoa, jonka vieressä on Ehdotettu-tunnus. Jos sähköpostiviestien lähettämisestä veloitetaan maksu, näytetään arvioitu kulu.
  4. Klikkaa Ajasta.

Lähetysajan peruuttaminen tai ajoittaminen uudelleen

Voit peruuttaa ajoitetun sähköpostiviestin, jolloin sitä ei lähetetä valitsemaasi aikaan. Voit myös ajoittaa sen lähetyksen uudelleen toiseen ajankohtaan.

Vaiheet:

1. Napsauta kampanjaa Shopify Email -sovelluksessa.
  2. Napsauta Muokkaa lähetyspäivää.
  3. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:
    • Jos haluat peruuttaa sähköpostiviestin lähettämisen ajoitettuna aikana, napsauta Poista lähetyspäivä.
    • Jos haluat ajoittaa lähetyksen uudelleen, valitse uusi aika ja päivämäärä ja napsauta sitten Tallenna.

Sähköpostirajojen hallinta

Sähköpostirajoitukset määräävät, kuinka monelle tilaajalle voit lähettää sähköpostia tietyn ajanjakson aikana. Nämä määräytyvät useiden tekijöiden perusteella, ja niillä voidaan estää toimitusongelmia.

Päivän aikana lähettämiesi sähköpostiviestien määrä lasketaan laskemalla, kuinka monta sähköpostiviestiä on toimitettu päivän aikana yksittäisille tilaajille, ei laskemalla lähettämiesi sähköpostikampanjoiden määrää.

Jos sähköpostiraja ilmenee, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Ajasta sähköposti seuraavalle mahdolliselle päivälle.
  • Luo asiakassegmenttejä ja räätälöi sähköpostisi tietyille segmenteille. Strategiset markkinoijat kehittävät sähköpostimarkkinointia kohderyhmänsä perusteella. Voit luoda asiakassegmenttejä kohdentaaksesi markkinointia tietyillä kampanjoilla tiettyihin tilaajiin tai jakaa asiakkaasi pienempiin segmentteihin.

Jos lähetät sähköpostisi pienemmälle asiakassegmentille, haluat ehkä myös muokata sähköpostisi sisältöä niin, että se on räätälöity tätä kohderyhmää varten. Voit monistaa sähköpostin ja lähettää sen myöhemmin toiselle segmentille.

Saatat pystyä nostamaan sähköpostien rajoja parantamalla toimitusmittareitasi. Seuraavat tekijät vaikuttavat toimitusmittareihin:

• Välitön poistumisprosentti: välitön poistumisprosentti kertoo, kuinka monta lähettämääsi sähköpostia on palautunut sinulle.
  • Roskapostiaste: poistumisprosentti, tilaajien sitoutuminen ja se, ovatko asiakkaasi merkinneet sähköpostisi roskapostiksi, voivat vaikuttaa siihen, tulkitseeko sähköpostipalvelusi sähköpostisi roskapostiksi.
  • Tilauksen peruutusaste: jos asiakas klikkaa Peruuta tilaus -painiketta sähköpostissasi tai merkitsee sähköpostiviestin roskapostiksi, hänet poistetaan listaltasi.
  • Klikkausaste: klikkausaste lasketaan jakamalla yksittäiset klikkaukset toimitettujen sähköpostien lukumäärällä. Lue lisää sähköpostin parhaista käytännöistä, joiden avulla voit parantaa klikkausastetta.
  • Ostoskoriin lisäämisen aste: ostoskoriin lisäämisen aste tarkoittaa niiden vierailijoiden prosentuaalista osuutta, jotka ovat lisänneet vähintään yhden tuotteen ostokoriin istunnon aikana.
  • Konversioaste: konversioaste on niiden tilaajien prosentuaalinen osuus, jotka noudattavat sähköpostisi toimintokutsua sähköpostiviestin lukemisen jälkeen esimerkiksi ostamalla sähköpostiviestissä mainostetun tuotteen.

Voit nostaa sähköpostirajoituksia varmistamalla, että kauppasi käyttää jotain Shopifyn toistuvaa tilausta.

Jos sinulla on kysyttävää ajastamisesta tai asiakassegmenttien luomisesta, voit ottaa yhteyttä Shopify-tukeen saadaksesi apua.