Svindelrapporter

Svindelrapporterne sammensættes med data om ordrer, der kan være eller er bekræftet som svindel. Svindelrapporterne kan ikke tilpasses.

Tilgængelighed af svindelrapport

Alle svindelrapporter er tilgængelige med ethvert Shopify-abonnement. Nogle svindelrapporter vises dog kun på listen Rapporter, når den relevante funktion aktiveres.

Funktionskrav for specifikke svindelrapporter.
Krav Tilgængelige rapporter:
Alle butikker
  • Acceptrate
  • Rate for ordrer med høj risiko
  • Ordrer, der blev annulleret på grund af svindel
  • Butikker, der bruger Shopify Payments
  • Overordnet chargebackrate
  • Rate for chargebacks pga. svindel
  • Værdi for chargebacks pga. svindel
  • Butikker med Shopify Protect
  • Shopify Protect-tvister i alt
  • Shopify Protect-ordrer i alt
  • Se dine svindelrapporter

Liste over svindelrapporter

De data, der vises i hver af svindelrapporterne, er defineret nedenfor:

Liste over svindelrapporter og beskrivelser af deres indhold.
    Rapport Beskrivelse
    Acceptrate Viser procentdelen af det samlede antal ordrer, som ikke er blevet markeret som høj risiko.
    Rate for chargebacks pga. svindel Viser procentdelen af alle betalinger, der har modtaget en chargeback, hvor årsagen var Svindel.
    Værdi for chargebacks pga. svindel Viser værdien af alle ordrer, der har modtaget chargebacks, hvor årsagen var Svindel.
    Rate for ordrer med høj risiko Viser procentdelen af det samlede antal ordrer, som er blevet markeret som høj risiko.
    Ordrer, der blev annulleret på grund af svindel Viser værdien af det samlede antal ordrer, der er blevet annulleret på grund af svindel.
    Overordnet chargebackrate Viser procentdelen af det samlede antal betalinger, der har modtaget enhver form for chargeback.
    Shopify Protect-tvister i alt Viser værdien af det samlede antal ordrer, som er blevet dækket af Shopify Protect.
    Shopify Protect-ordrer i alt Viser værdien af det samlede antal ordrer, som er blevet beskyttet af Shopify Protect.