Aktivér levering med UPS

Hvis du bruger Shopify Shipping til at sende fra opfyldelsessteder i USA og Canada, behøver du ikke at oprette en separat UPS-konto og kan komme i gang ved at købe en fragtlabel til din næste ordre. UPS understøtter ikke postboks-adresser. Du skal opdatere din adresse til et gadenavn for at bruge beregnede priser og fragtlabels uden en UPS-konto.

Du kan forbinde din UPS-konto med Shopify for at tilbyde dine egne forhandlede leveringsomkostninger til dine kunder ved kassen. Når du vil oprette forbindelse til Shopify, skal din UPS-konto have et kontonummer (også kaldet et fragtmandsnummer) tilknyttet. Hvis du ikke har et kontonummer endnu, kan du tilmelde dig online for at få et.

Hvis du har problemer med at konfigurere din UPS-konto, skal du kontakte UPS direkte.

Bemærk! Hvis du vil tilknytte din egen UPS-konto, skal din butik have enten et Advanced Shopify- eller et Shopify Plus-abonnement.

Tilmeld dig en konto hos UPS

Hvis du ikke allerede har en UPS-konto, kan du tilmelde dig online for at få en.

Fremgangsmåde:

1. Besøg UPS-webstedet.
  2. Tilmeld dig en konto ved at bruge et af de associerede websites eller ved at udfylde formularen efter behov.
  3. Acceptér UPS-teknologiaftalen, og klik derefter på Tilmeld dig.
  4. Bekræft din e-mailadresse for at fuldføre registreringsprocessen.

Bemærk! Hvis du har problemer med at konfigurere din UPS-konto, skal du kontakte UPS for at få flere oplysninger.

Find dit kontonummer

Afhængigt af, hvornår og hvordan du oprettede din UPS-konto, har den muligvis ikke et kontonummer (nogle gange kaldet et fragtmandsnummer) tilknyttet endnu. Hvis du allerede har et kontonummer, kan du finde det på en kopi af en UPS-faktura eller ved at tjekke online. Hvis du ikke har et kontonummer, kan du tilmelde dig online for at få et.

Sådan finder du dit kontonummer:

1. Log ind på din konto på UPS-websitet.
  2. Fra betalingsmenuen øverst til højre på siden skal du vælge Betalingsmuligheder.

Under Mine betalingsmetoder vises dit kontonummer i kolonnen Nummer (dit kontonummer er i et format, der minder om 123AB4). Hvis et kontonummer ikke vises her, skal du tilmelde dig online for at få et.

Tilmeld dig for at få et kontonummer hos UPS

Hvis din UPS-konto ikke har et kontonummer tilknyttet endnu, skal du registrere dig for at få et.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto på UPS-websitet.
  2. Fra betalingsmenuen øverst til højre på siden skal du vælge Betalingsmuligheder.
  3. Vælg Tilføj ny konto i menuen Tilføj en betalingsmetode, og klik derefter på Tilføj.
  4. Vælg den adresse, du vil registrere med, og klik derefter på Næste.
  5. Indtast dine svar på spørgsmålene om din leveringsprofil.

Du kan nu indtaste dit kontonummer for at tilknytte din UPS-konto.

Bemærk! Du kan også kontakte UPS direkte for at tilmelde dig og få et kontonummer.

Rediger de UPS-priser, der vises ved betalingen

Du kan ændre de priser, som dine kunder ser ved kassen ved at vælge forskellige kontotyper i afsnittet Kontotype i din UPS-konto. Du kan f.eks. vælge kontotyper, der tilføjer afhentningsgebyrer eller rabatter til leveringspriser, som er beregnet af fragttjenester.

Hvis du ikke ønsker at ændre de UPS-priser, der vises ved kassen, eller hvis du vil have dine egne forhandlede priser vist i stedet, skal du lade afsnittet Kontotype stå tomt.

Du kan vælge, hvilke UPS-priser der vises ved betalingen ved at vælge en af følgende muligheder i afsnittet Kontotype:

Afhentningstyper
Daglig afhentning En UPS-chauffør stopper ved din beliggenhed én gang pr. arbejdsdag, som planlagt. Du kan planlægge daglige afhentninger på UPS.com. Du kan lære mere om denne service under Daglig afhentning
Engangsafhentning Du ringer til UPS for at få dine pakker afhentet ved at planlægge en afhentning online eller via telefon efter behov. Du kan lære mere om denne service under UPS On-Call Pickup®.
Afleveringstyper
Kundetæller Du afleverer dine pakker hos et UPS-kundecenter (UPS-butikken, autoriserede forsendelsessteder og UPS-adgangspunkter).
Brevcenter Du afleverer dine pakker i en UPS-afleveringskasse.
Luftfragtscenter Du afleverer dine pakker på et luftfragtscenter.
Tom Vis detailpriser (eller forhandlede priser, hvis de er aktiverede) uden yderligere afhentningsgebyrer inkluderet.

Bemærk! Hvis du ikke er sikker på, hvilken afhentningstype der skal vælges, skal du straks kontakte UPS for at få flere oplysninger.

Bekræft din adresse

Du skal bekræfte din konto med den adresse, der er knyttet til dit kontonummer.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto på UPS-websitet.
  2. Fra betalingsmenuen øverst til højre på siden skal du vælge Betalingsmuligheder.
  3. I afsnittet Mine betalingsmetoder skal du finde den korrekte konto og derefter klikke på Rediger.
  4. Åbn afsnittet Beliggenhedsadresse.
  5. Brug posterne for land og postnummer i dette afsnit for at godkende din konto.

Bemærk! Hvis du har problemer med at finde den rigtige adresse, skal du kontakte UPS for at få flere oplysninger.

Bekræft din faktura

Hvis du har modtaget en faktura i de sidste 90 dage (eller de sidste 45 dage for konti, der ikke er baseret i USA eller Canada), skal du godkende din konto med en af dine tre seneste fakturaer. Hvis du ikke har modtaget en faktura i denne periode, behøver du ikke at gennemføre dette trin.

Advarsel! Du har tre forsøg til at indtaste dine oplysninger korrekt, før din konto bliver låst af UPS i 24 timer. Sørg for at kontrollere, at du bruger de korrekte oplysninger.

Hvis du har tilmeldt dig UPS Faktureringscenter, kan du se dine fakturaer online:

1. Log på UPS Faktureringscenter.
  2. Klik på Vis faktura i afsnittet Hurtige links.
  3. Vælg en relevant faktura ved at klikke på fakturanummeret.
  4. Klik på Vis/download fakturadata.

På din UPS-faktura kan du finde følgende oplysninger:

• Fakturadato, fakturanummer og kontrol-id vises under faktura for forsendelsesservice i øverste højre hjørne af fakturaen.
  • Dit fakturabeløb vises ved siden af Skyldigt beløb i denne periode nederst på fakturaen. Hvis dette beløb er 0, skal du bruge mængden i Opkrævede beløb i denne periode, som vises under Samlede opkrævede beløb.

Bemærk! Dit fakturabeløb skal indtastes nøjagtigt som vist, inklusive kommaer og punktummer. Hvis beløbet er negativt, skal du medtage en bindestreg (-).

Tilknyt din UPS-konto

Du skal oprette en UPS-konto og have en UPS-faktura, før du kan knytte din UPS-konto til Shopify.

1. Klik på Tilknyt fragtkonto i afsnittet Yderligere leveringsmetoder.
  2. Klik på Start.
  3. Klik på Tilknyt konto ved siden af UPS i dialogboksen Administrer fragttjenester.
  4. Tilføj kontooplysningerne i dialogboksen Angiv dine UPS®-kontooplysninger.

Bemærk! Hvis du vil ændre disse indstillinger senere for at bruge UPS-priser via Shopify Shipping, kan du vende tilbage til denne dialog og klikke på Shopifys UPS-konto i stedet.

1. Klik på Send og fortsæt

2. Tilføj dine konto- og fakturaoplysninger i dialogboksen Bekræft din UPS®-konto.

3. Klik på Send

Hvis du har problemer med din UPS-konto, eller hvis du har spørgsmål om de UPS-fragtlabels, du køber, skal du kontakte UPS direkte for at få hjælp.

Frakobl din UPS-konto

Du kan når som helst frakoble din UPS-konto.

Bemærk! Hvis du frakobler din UPS-konto, fjerner du eventuelle UPS-priser, du har tilføjet til dine afsendelseszoner.

Sådan frakobler du din UPS-konto:

1. Gå til Indstillinger > Levering fra din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fragtkonti i afsnittet Brugerdefinerede fragtkonti.
  3. Klik på Frakobl konto.
  4. Klik på Frakobl konto.

Brug UPS Shopify Shipping

Du kan bruge UPS (og andre fragttjenester) til din butik med Shopify Shipping og drage fordel af forhandlede priser, der sparer op til 53 % på forsendelsen. Du kan få mere at vide om Shopify Shipping under Shopify Shipping.

Inden du aktiverer Shopify Shipping, skal du frakoble din UPS-konto. Når du har frakoblet din UPS-konto, kan du konfigurere Shopify Shipping i din Shopify-administrator.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er blevet låst ude af min konto?

Hvis du er blevet låst ude af din konto, kan du ikke opdatere den eller få adgang til den i 24 timer. Når perioden på 24 timer er gået, kan du prøve at logge ind igen.

Den mest almindelige årsag til, at en UPS-konto bliver låst, er, at der blev begået tre fejl, mens du eller en anden forsøgte at oprette forbindelse til eller opdatere kontoen. UPS kan også låse konti af andre årsager.

Sørg for at undgå følgende almindelige fejl, så din konto ikke bliver låst:

• bruge en faktura, der blev modtaget uden for datointervallet på 90 dage (45 dage for konti, der ikke er baseret i USA eller Canada), til at godkende din konto
  • bruge en faktura, der ikke er en af de tre seneste fakturaer, du har modtaget

Hvem kan jeg kontakte for at få support?

Du kan klikke på eventuelle fejlmeddelelser, der vises under opsætningen, for at opdatere dine butiksoplysninger eller rette problemer. Hvis du ser fejlmeddelelsen There is an issue with this carrier, skal du kontakte Shopify Support for at få hjælp til at integrere UPS i din Shopify-administrator.

UPS' kundesupport er også i stand til at hjælpe dig med problemer i forbindelse med din UPS-konto. Du kan kontakte dem på 1-800-742-5877 (USA og Canada), 03457 877 877 (Storbritannien) eller ved at besøge UPS' hjælpe- og supportcenter.

Kan jeg bruge forhandlede priser?

Hvis du har forhandlet brugerdefinerede priser med UPS, kan du vise disse priser til kunderne ved kassen ved at vælge Forhandlede priser. Dette vil også vise eventuelle rabatter eller kampagnetilbud, som er aktive i øjeblikket.

Hvis du ikke har forhandlede priser, eller du vælger Detailpriser, så vil kunderne se detailpriser fastsat af UPS i stedet.

Hvorfor vises mine forhandlede priser ikke korrekt?

Når du har aktiveret forhandlede priser, kan det tage op til tre arbejdsdage, før de vises ved betalingen. Hvis dine forhandlede priser ikke vises efter tre arbejdsdage, skal du kontakte Shopify Support for at få hjælp.

Bemærk! Hvis du har indtastet fakturainformation, mens du bekræfter din UPS-konto, vises dine forhandlede priser straks.

Kan jeg ændre min kontaktinformation?

Nej. Din kontaktinformation kan ikke ændres, når den er gemt. Dette påvirker ikke dine leveringsomkostninger eller kontoverifikation.