Sådan opsætter du din Shopify-butik til Black Friday/Cyber Monday 2022 – Shopifys distributionsnetværk

Billede af kasser med ordene “readiness hub”

Det kan især være svært at holde trit med kundeefterspørgslen under Black Friday/Cyber Monday og i julesæsonen. Du kan opsætte din butik og appen for Shopifys distributionsnetværk til at imødekomme disse udfordringer. Dette involverer normalt områder som:

• Prognoser for efterspørgsel og lagerstyring
  • Workflows for ordre- og klargøringsbehandling
  • Foranstaltninger til forebyggelse af svindel
  • Nemmere returnering for kunder

Uanset om Black Friday/Cyber Monday og julesæsonen er din virksomheds travleste tid på året eller ej, kan de mange aktiviteter på tværs af distributions- og leveringsnetværkene have indflydelse på din virksomhed – og du bør forberede dig på dette. Gennemgå oplysningerne på denne side for at få en forståelse af, hvilke handlinger du bør udføre for at forberede din Shopify-butik på Black Friday/Cyber Monday og julesæsonen.

Gennemgå din butiks kontaktpræferencer

Du kan sikre, at Shopifys distributionsnetværk kan komme i kontakt med den rette person i din virksomhed, hvis der opstår forsinkelser eller problemer med klargøringen af dine ordrer. Gennemgå dine kontaktpræferencer i appen for Shopifys distributionsnetværk for at sikre, at oplysningerne er korrekte.

Gennemgå og opdater dine forventede ordrer regelmæssigt

For at sikre at Shopifys distributionsnetværk kan understøtte et øget antal klargøringer, er det vigtigt, at du gennemgår og opdaterer dine forventede ordrer regelmæssigt. Hvis du holder oplysningerne om forventede ordrer opdaterede, kan Shopifys distributionsnetværk optimere netværket for at give dine kunder hurtigere levering.

Få mere at vide om, hvordan du gennemgår og opdaterer forventede ordrer.

Opsæt forebyggelse af svindel i din butik

Svigagtige ordrer kan medføre, at din virksomhed taber penge på chargebacks. Den indbyggede svindelanalyse anvender algoritmer for maskinel indlæring til at gøre dig opmærksom på mistænkelige ordrer. Du kan også konfigurere følgende i din butik for at forebygge svindel:

Hvis du opsætter et workflow, der sætter ordrer med høj risiko eller høj værdi på pause, kan du sikre, at du har nok tid til at gennemgå disse ordrer manuelt, inden de bliver klargjort af Shopifys distributionsnetværk. Du kan hurtigt finde ordrer, der er sat på pause, ved at oprette en visning med ordrer, der er sat på pause, og som viser alle ordrer med statussen Afventende.

Opsæt en forsinkelse af en klargøring

Hvis du vil sikre, at du har nok tid til at gennemgå ordrer, inden der sendes klargøringsanmodninger til Shopifys distributionsnetværk, kan du sætte en udskydelse af klargøringer.En udskydelse af klargøring giver klargøringsanmodninger status som Afventende i det tidsrum, du vælger under konfigurationen af udskydelsen.Klargøringsanmodningen sendes automatisk til Shopifys distributionsnetværk, når udskydelsen er afsluttet.

Du kan oprette en ordrevisning for at få hurtig adgang til alle ordrer med statussen Afventende. Dette hjælper dig med at administrere de ordrer, du skal gennemgå.

Opsætning af returneringer til distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk

For at hjælpe dig med at administrere returneringer under Black Friday/Cyber Monday og i julesæsonen kan du overveje at give dine kunder mulighed for at sende returneringer til distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk.De produkter, der returneres til Shopifys distributionsnetværk, undersøges og behandles i henhold til de regler for returnering, som du har opsat i appen for Shopifys distributionsnetværk, og om produktet er en ikke-salgbar vare eller en vare, der er underlagt begrænsninger.Hvis du giver dine kunder mulighed for at sende returneringer direkte til Shopifys distributionsnetværk, kan det sikre, at produkter i en salgbar stand returneres hurtigere til din lagerbeholdning.

Aktivér returbehandling for Shopifys distributionsnetværk

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Shopify Fulfillment Network.
  3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. Klik på Aktivér i afsnittet Returneringer.

Når du har aktiveret behandling af returneringer, kan du oprette en returlabel manuelt til din kunde. Returneringer faktureres på din faktura fra SFN, og du kan få adgang til dine priser på dit priskort for SFN.