Kom godt i gang med Shopifys distributionsnetværk

Inden du kan begynde at bruge Shopifys distributionsnetværk, skal du klargøre dine produkter og din virksomhed i Shopify. Når du klargør dine produkter på forhånd, hjælper det med at sikre, at distributionscentrene er klar til at modtage dine indgående overførsler, hvilket gør dine produkter hurtigere klar til behandling.

Kom godt i gang med Shopifys distributionsnetværk

Hvis du ikke har brugt Shopifys distributionsnetværk før, kan du følge disse trin til at komme i godt i gang.

1. Sørg for, at dine produkter er kvalificeret til Shopifys distributionsnetværk.
  2. Giv dine produkter og varianter SKU'er og stregkoder.
  3. Upload dine produkter til appen for Shopifys distributionsnetværk.
  4. Opret en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk.
  5. Pak og markér dine produkter.
  6. Send dine produkter til en lokation for et af Shopifys distributionscentre.
  7. Konfigurer dine leveringspriser for Shopifys distributionsnetværk i afsnittet Levering i din Shopify-administrator:
    1. Konfigurer leveringsprofiler.
    2. Konfigurer dine lokationer.

Du skal udfylde nogle yderligere trin, hvis du vil behandle ordrer i Canada. Få mere at vide om, hvordan du kan komme i gang med Shopifys distributionsnetværk i Canada.

Leveringsprofiler

Leveringsprofiler giver dig mulighed for at angive, hvilken af dine behandlingslokationer der skal behandle en ordre, baseret på kundens leveringsadresse. Du kan bruge leveringsprofiler til at dirigere ordrer til distributionscentre i Shopifys distributionsnetværk baseret på kundens lokation.

Hvis du opretter en ordrekladde, skal du sørge for, at du manuelt vælger det distributionscenter, som skal behandle ordren. Hvis du f.eks. vil have, at et distributionscenter i Shopifys distributionsnetværk skal behandle ordren, skal du vælge Shopifys distributionsnetværk som behandlingslokation.

Læs om leveringsprofiler for at få mere at vide.

Konfigurer dine lokationer

Apps, der opfylder lagerbeholdning eller behandler ordrer for dig, f.eks. Shopifys distributionsnetværk, anses for at være lokationer. Når du føjer Shopifys distributionsnetværk til din butik, tilføjes det automatisk som en lokation. Shopifys distributionsnetværk tæller ikke med i forhold til din kontos lokationsgrænse.

Hvis en lokation har tilknyttet leveringspriser og kan behandle en hel ordre, dirigeres ordren til denne lokation til behandling. Hvis der ikke er nogen lokation, der har tilknyttet leveringspriser, eller hvis lokationen ikke kan behandle hele ordren, så oversælger den lokation, der har den højeste prioritet, produktet. Oversalg blokeres kun, hvis lageret er udsolgt på alle dine behandlingslokationer.

Hvis en ordre kan behandles på en enkelt behandlingslokation, dirigeres ordren til denne behandlingslokation. Hvis ordren ikke kan behandles på den lokation, som du angiver som din førsteprioritet, tjekkes de andre lokationer for tilgængelig lagerbeholdning.

Hvis der kræves lagerbeholdning fra flere behandlingslokationer for at behandle en enkelt ordre, opdeles ordren, og der opkræves et leveringsgebyr for indkøbskurven på hver lokation. Hvis intet distributionscenter kan behandle en ordre, og hvis Shopifys distributionscenter var den oprindeligt tilsigtede behandlingslokation, sættes ordren på hold i Shopifys distributionscenter-appen på grund utilstrækkelig lagerbeholdning.

Hvis ordren ikke kan behandles af andre årsager, bliver den markeret som Ikke-behandlet i din Shopify-administrator.

Læs om konfiguration af dine lokationer for at få mere at vide.