Trådløs Star Micronics TSP143IIIBI Bluetooth-kvitteringsprinter

Betingelser

Hvis du vil bruge denne hardware sammen med din Shopify-butik, skal du opfylde følgende krav:

• Shopify POS-appen
  • en kompatibel iPad med iOS 15 eller nyere, en iPhone med iOS 15 eller nyere eller en kompatibel Android-enhed med version 10 eller nyere

Hvor kan man købe den trådløse Bluetooth-kvitteringsprinter

Den trådløse Star Micronics TSP143IIIBI Bluetooth-kvitteringsprinter kan købes i Shopifys hardwarebutik i understøttede lande.

Køb papir til din trådløse Bluetooth-kvitteringsprinter

Alle typer af ruller med termisk papir fungerer sammen med printeren, hvis papiret opfylder følgende specifikationer:

Papirspecifikationer til den trådløse kvitteringsprinter med Bluetooth
Bredde 80 mm standard
Tykkelse Mellem 0,053 mm og 0,085 mm
Rullediameter Op til 83 mm

Du kan finde en beskrivelse af, hvordan du sætter papir i kvitteringsprinteren, i vejledningen, der findes i producentens hardwaremanual.

Tilslut din Bluetooth-printer

Før du kan bruge din Bluetooth-printer, skal du slutte den til strømforsyningen.

Fremgangsmåde:

1. Sæt den ene ende af strømkablet i bag på kvitteringsprinteren.
  2. Sæt den anden ende af kablet i en stikkontakt.
  3. Tænd printeren. Indikatoren Klar lyser blåt. FEJL-indikatoren blinker rødt, når der ikke er isat papir.

Hvis der er isat papir, udskrives der en diagnostisk rapport.

Herefter er du klar til at parre printeren med din enhed.

Par og forbind den trådløse Bluetooth-kvitteringsprinter med din enhed

Parringen identificerer enheder over for hinanden og etablerer et bånd mellem dem. Dette gør det muligt for parrede enheder at oprette forbindelse i fremtiden uden gentagne godkendelseskontroller.

På den trådløse Star Micronics TSP143IIIBI Bluetooth-kvitteringsprinter (modelnummer TSP143IIIBI) er automatisk tilslutning aktiveret som standard. Det betyder, at der automatisk oprettes Bluetooth-forbindelse, hver gang printeren tændes, og den er inden for din enheds rækkevidde, efter du har parret printeren med din enhed.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Forbindelser > Opsæt hardware i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Kvitteringsprinter > Star Micronics > Bluetooth.
  3. Tænd printeren, og sæt kvitteringspapiret i.
  4. Slå parringstilstand til.
  5. Tryk og hold knappen til parring nede i 5 sekunder, eller indtil lysene ved siden af knappen PAR blinker grønt.
  6. Vælg printeren på listen i Shopify POS-appen.

Deaktiver automatisk tilslutning

TSP100IIIBI Bluetooth-kvitteringsprinteren leveres som standard med automatisk tilslutning aktiveret. Dette betyder, at en parret printer automatisk opretter forbindelse, når den er tændt og inden for rækkevidde af den enhed, den er parret med.

Hvis du ikke vil have, at din parrede printer opretter forbindelse automatisk, hver gang du tænder den, skal du deaktivere automatisk tilslutning. Du kan f.eks. ønske at deaktivere automatisk tilslutning, hvis du bruger flere enheder sammen med en enkelt printer.

Fremgangsmåde:

Kvitteringsprinteren opretter ikke længere automatisk forbindelse til din enhed. Fra nu af skal du vende tilbage til Bluetooth-indstillingerne på din enhed (ikke indstillingerne for Shopify POS-appen) og vælge printeren, hver gang du tænder printeren eller genstarter din enhed.

Aktivér automatisk tilslutning

Hvis du vil aktivere funktionen til automatisk tilslutning på kvitteringsprinteren, skal du gentage trinnene under Deaktiver automatisk tilslutning, men du skal aktivere Automatisk tilslutning i trin 6.

Når du har sluttet den trådløse Bluetooth-kvitteringsprinter til din enhed

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

Ophæv parringen mellem din enhed og din kvitteringsprinter

Du kan ophæve parringen mellem din enhed og din kvitteringsprinter.

Fremgangsmåde:

Nulstil kvitteringsprinteren til dens fabriksindstillinger

Du kan nulstille din kvitteringsprinter til dens fabriksindstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Ophæv parringen mellem din enhed og din kvitteringsprinter.
  2. Når printeren er slukket, skal du finde nulstillingsknappen bag på printeren, og derefter bruge en pen til at trykke på knappen og holde den nede.
  3. Tænd for printeren, mens du holder nulstillingsknappen nede. Slip knappen, når FEJL-lampen blinker.
  4. Vent indtil lyset FEJL holder op med at blinke. For at fuldføre nulstillingen skal du slukke for printeren endnu en gang, vente fem sekunder og derefter tænde den igen.

Printeren er nu helt nulstillet og klar til at blive parret med din enhed.

Hvis du bruger modelnummer TSP143IIIBI, er den automatiske tilslutning stadig aktiveret efter nulstillingen. Du skal dog parre dine enheder igen.

Begrænsninger ved brug af Star Micronics TSP100IIIBI Bluetooth wireless-kvitteringsprinter

Shopify POS har et eksklusivt 1-til-1-forhold til Star Micronics TSP100IIIBI Bluetooth wireless-kvitteringsprinteren, hvilket betyder følgende:

• Du kan ikke forbinde flere enheder til den samme printer.

• Shopify POS fungerer ikke samtidigt med flere printere.

Fejlfinding for Star Micronics TSP143IIIBI

Hvis du har problemer med at bruge Star Micronics TSP143IIIBI, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Fremgangsmåde:

1. Kontrollér, at du opfylder følgende grundlæggende krav:

• Din Shopify POS-app er opdateret.
    • Din enheds operativsystem er opdateret.
    • Din enhed har Bluetooth aktiveret.
  2. Kontrollér, at printerpapiret er korrekt isat, og at statusindikatorlampen lyser konstant blåt.

3. Ophæv parringen mellem din enhed og din kvitteringsprinter.

4. Nulstil kvitteringsprinteren til dens fabriksindstillinger.

5. Par din enhed med kvitteringsprinteren.

6. Genstart printeren.

7. Åbn enhedens Indstillinger.

8. Tryk på menupunktet Bluetooth, og bekræft, at Star Micronics-printeren vises som Ikke tilsluttet.

9. Tryk på printeren for at oprette forbindelse til den.

10. Genstart printeren, når den vises som Tilsluttet. Når printeren tændes, skal den vises kortvarigt som Ikke tilsluttet og derefter som Tilsluttet.

11. Hvis printeren ikke opretter forbindelse automatisk, når du genstarter den for anden gang, skal du aktivere automatisk tilslutning.

12. Test printeren ved at udskrive en testkvittering.

Kontakt Shopify Support, hvis du stadig har problemer med at bruge kvitteringsprinteren, efter du har gennemført disse trin.