Konfiguration af afhentning af onlineordrer

Du kan give kunderne mulighed for at afhente deres onlineordrer i din detailforretning, på fortovet eller et andet sted, som du vælger.

Hvis du vil gøre dette, skal du aktivere muligheden for lokal afhentning for alle lokationer, hvor kunder kan afhente deres ordrer.

Leveringsprisen for lokal afhentning er indstillet til Gratis. Dette kan ikke ændres.

Alle afhentninger af ordrer kræver at du eller en medarbejder bekræfter, at alle varer er på lager. Når du har bekræftet alle varer, kan du sende en meddelelse til kunden om, at ordren er klar. Du kan også udskrive en seddel til afhentning, som du vedhæfter ordren.

Når en kunde kommer for at hente sin ordre, skal du ændre ordrestatus i Shopify fra ikke-behandlet til behandlet. Det viser dig og dine medarbejdere, at ordren er blevet afhentet, og at der ikke skal gøres noget yderligere.

Du kan tilføje instruktioner til afhentning af levering ved at administrere præferencerne for dine afhentningslokationer. Du kan f.eks. bruge afhentning for at tilbyde afhentning på fortovet. Når en kunde har afgivet en ordre online og ankommer til din butik, kan du få vedkommende til at ringe til dig og så komme ud med vedkommendes ordre til ham eller hende.

Berettigelse

Hvis du vil bruge muligheden for lokal afhentning, skal din butik opfylde følgende krav:

Hvis du har spørgsmål vedrørende krav til berettigelse, skal du kontakte Shopify Support.

Betalingsoplevelse

Når du aktiverer muligheden for lokal afhentning, kan dine kunder vælge mellem Afsend og Afhent i afsnittet Leveringsmetode i betalingsprocessen. Hvis kunden vælger Afhent, kan vedkommende vælge den lokation, hvor han eller hun vil afhente sin ordre.

Kunder kan kun se muligheden Afhent, hvis de opfylder følgende krav:

• Alle produkterne i indkøbskurven er kvalificeret til afhentning.
  • Alle produkterne er tilgængelige på afhentningslokationens lager.
  • Kunden vælger ikke en ikke-understøttet metode til en hurtigere betalingsproces. Hvis kunden vælger én af følgende muligheder i første trin af betalingsprocessen, kan han eller hun ikke vælge afhentning.

• Apple Pay
    • Google Pay
    • Amazon Pay
    • PayPal

Shop Pay er en understøttet metode til en hurtigere betalingsproces med mulighed for afhentning. Hvis en kunde bruger Shop Pay, kan han eller hun vælge afhentning.

En kunde kan ikke vælge at få tilsendt nogle varer og afhente andre varer, hvis de er i samme ordre. Kunden skal afgive to separate ordrer i stedet.

Før du konfigurerer lokal afhentning

Du skal færdiggøre følgende, før du kan tilbyde dine kunder lokal afhentning:

Konfigurer muligheden for lokal afhentning

Du skal konfigurere muligheden for lokal afhentning for alle lokationer, hvor kunder kan afhente deres ordrer.

Konfigurering omfatter aktiveringen af lokal afhentning, valg af det forventede afhentningstidspunkt, som kunden ser under betalingen, og angivelse af eventuelle leveringsinstruktioner i meddelelsen Ordren er klar til afhentning.

Administrer præferencer for en lokal afhentningslokation

Indstillingerne for alle lokationer med lokal afhentning, omfatter følgende:

• Aktivering eller deaktivering af lokal afhentning.
  • Angivelse af eventuelle instruktioner eller oplysninger, der er relateret til afhentning, såsom åbningstider eller en påmindelse til kunden om at medbringe en kopi af sin ordrebekræftelse. Disse oplysninger er inkluderet i den meddelelse, du sender, når du klargør en ordre til afhentning.
  • Valg af det forventede afhentningstidspunkt, der vises, når kunder går til betaling. Du kan f.eks. vælge Normalt klar inden for 2 timer.

Tilpas e-mailnotifikationer for lokal afhentning

Der sendes automatisk e-mails til kunder omkring status på deres ordrer, som en del af lokal afhentning.

Du kan tilpasse standardteksten for alle notifikationer.

Der sendes følgende notifikationer til kunder, der vælger at afhente deres ordrer:

• Ordrebekræftelse
  • Ordren er klar til afhentning
  • Ordren er afhentet

Tilpas meddelelsen med Ordrebekræftelse

Eksempel på bekræftelsesmail

Tilpas meddelelsen om, at ordren er klar til afhentning

Eksempel på e-mail om klar til afhentning

Du kan tilpasse indholdet i meddelelsen om, at Ordren er klar til afhentning for alle lokationer.

Tilpas meddelelsen om, at ordren er afhentet

Eksempel på e-mail om at ordren er afhentet