Migrere den lokale leveringsmåten

Det er en ny metode for å sette opp lokale leveranser. Med denne nye metoden setter du opp lokale leveranser fra Frakt og leveranse -siden. Kundene får opp det lokale leveransealternativet i kassen hvis de befinner seg innenfor en viss avstand eller i bestemte postnumre du har valgt.

Hvis du tidligere har satt opp priser for lokale leveranser ved å redigere fraktsonene dine, og du ønsker å migrere til den nye metoden, må du fjerne endringene i fraktsonene dine. Dette forhindrer duplisering av priser for lokale leveranser, og gjør det enklere å administrere fraktsonene dine.

Før du migrerer den lokale leveringsmåten

Du ønsker kanskje ikke å migrere til den nye lokale leveringsmåten hvis noe av det følgende gjelder for din bedrift:

• Du vil fortsette å bruke en tredjepartsapp for lokal levering. For å bruke den nye leveringsmåten for lokal levering må du fjerne eventuelle tredjepartsapper for levering. Apper som ikke er laget av Shopify anses som tredjepartsapper.

• Du vil bruke fraktprofiler og transportørberegnede fraktpriser for å opprette produktbaserte fraktregler for lokal levering.

• Det kan hende du vil tilpasse navnet på lokal leveranse i kassen. Når du setter opp lokale leveranser fra Frakt og leveranse -siden, kalles den lokale leveringsmåten Lokal leveranse og kan ikke endres.

Om forrige fraktsonemetode

Tidligere satte du opp lokal levering ved å redigere eksisterende fraktsoner, og deretter legge til en fraktsone som bare inkluderte fylket eller området du ønsket å tilby lokal levering til. Så opprettet du priser for den nye sonen, inkludert en lokal leveringspris.

For å angre disse endringene må du slette fraktsonen for lokal levering, og deretter legge fylket eller området tiblake i den bredere fraktsonen.

Eksempel:

Du hadde en fraktsone for USA med en fraktpris på 10 dollar for alle stater. Du ønsket å opprette en lokal leveransesone for lageret i San Francisco, som gjaldt for California.

Du fjernet California fra fraktsonen for USA. Deretter opprettet du en ny sone kun for California. Du la til to priser i fraktsonen for California:

• en lokal leveringspris
  • en fraktpris på 10 dollar

For å fjerne denne lokale leveringsmåten sletter du fraktsonen for California, og legger deretter California tilbake i fraktsonen for USA.

Deretter setter du opp lokal levering for lageret i San Francisco ved å bruke den nye metoden for lokal levering.

Migrere lokal leveringsmåte

Når du migrerer fraktmetoder, anbefaler vi at du gjør følgende for å sørge for at lokal leveranse alltid er tilgjengelig for kundene dine:

Hvis du har flere fraktsoner for lokale leveransepriser, gjentar du disse stegene for hver enkelt fraktsone med lokal leveranse.

Alle lokale leveransebestillinger som legges inn av kunder før du migrerer til den nye metoden for lokale leveranser har ikke Lokal Leveranse som leveringsmåte. Leveringsmåten kan ikke endres. Disse bestillingene inkluderes ikke når du filtrerer ordrelisten med lokal leveranse-fanen eller filtre, eller når du innfrir bestillinger med de nye arbeidsflytene for lokale leveranser.

Steg:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. I seksjonen Frakt, klikk på fraktprofilen du vil redigere.

3. Finn lokalisasjonen som bruker den lokale leveringsprisen i seksjonen Fraktopprinnelser.

4. Noter frakttilstander og provinser i denne lokalisasjonen.

5. Klikk på ... > Slett ved siden av fraktsonen med den lokale leveringsprisen.

6. Klikk på ... > Rediger sone ved siden av fraktsonen du vil legge til stater eller provinser i.

7. Søk etter landet som dekkes av fraktsonen, og klikk X av C provinser/stater ved siden av fylkene eller områdene du noterte deg i steg 4.

8. Klikk Ferdig, og klikk så Lagre.