Oppdatere en bestilling

Du kan legge til merknader eller oppdatere kunder for eksisterende bestillinger.

Legg til en merknad i en bestilling

Bestillingsmerknader vises på detaljskjermen for en bestilling, og er nyttig for å legge ved tilleggsinformasjon om en bestilling. Det kan hende du ønsker å legge ved en merknad til en bestilling av følgende årsaker:

• Du har refundert eller kansellert bestillingen.
  • Du har gjort en utveksling for hele eller deler av bestillingen.
  • Kunden din har noen tilleggskrav som du vil registrere.
  1. Fra Shopify POS-appen trykker du på -knappen og deretter Bestillinger.
  2. Trykk på en bestilling for å se detaljene og trykk på Legg til notat.
  3. Angi merknaden og trykk deretter på Lagre.

Merknaden vises på bestillingens detaljskjermbilde. Du kan redigere merknaden ved å trykke på Rediger ved siden av BESTILLINGSMERKNADER.

Legg til, slett eller endre kunden i en bestilling

Du kan justere kundeinformasjonen i en POS-bestilling.

For å endre kunden på en bestilling må du slette den gjeldende kunden og legge til riktig kunde.

Du kan også redigere informasjon om kunden ved å trykke på kundens navn.

Steg:

1. Fra Shopify POS-appen trykker du på -knappen og deretter Bestillinger.
  2. Trykk på en bestilling for å vise skjermbildet med detaljer.
  3. Juster bestillingen etter behov ved å gjøre en av følgende:
    • Legg til en kunde - Slett først eventuell eksisterende kunde på bestillingen, og trykk enten Legg til kunde og søk etter en eksisterende kunde, eller Legg til ny kunde og fyll inn kontaktinformasjon.
    • Slett en kunde - Sveip til venstre på kundens navn og trykk på Fjern.
    • Rediger en kunde - Trykk på kundens navn, rediger opplysningene og trykk på Lagre.

Kansellere en bestilling

Hvis en bestilling kan kanselleres, vises kanselleringsknappen i opptil 15 minutter etter at bestillingen er lagt inn. Etter 15 minutter behandler og registrerer transaksjonene midler. Bare bestillinger med autorisert tilstand kan kanselleres. Transaksjonsgebyrer gjelder ikke for kansellerte bestillinger.

Følgende begrensninger gjelder for å kansellere bestillinger:

• Kansellering av bestillinger er ikke tilgjengelig i Tyskland eller Italia
  • Bestillinger med delte betalinger kan ikke kanselleres
  • Bestillinger som bruker følgende betalingsmåter kan ikke kanselleres:

Trinn:

1. Du kan kansellere en bestilling fra kassen eller fra skjermbildet Bestillinger:

• Trykk på Kanseller bestilling fra kassen.
    • Trykk på Bestillinger, deretter på bestillingen du vil kansellere og til slutt på Avbryt fra hjem-skjermen i Shopify POS-appen.
  2. Valgfritt: Hvis du ikke ønsker å returnere en vare til lagerbeholdningen, trykk på knappen for å Fylle på lagerbeholdning av alle varene på dette stedet og deretter på Ikke fyll på lagerbeholdning.

3. Trykk på Neste.

4. Velg en grunn for å kansellere bestillingen.

5. Trykk på Bekreft og behandle. Hvis du har aktivert administratorgodkjenning og ikke er administrator, må administratoren skrive inn en PIN-kode og deretter trykke på pilknappen for å bekrefte kanselleringen.

6. Trykk på Ferdig.