Acceptér betalinger og forstå betalingsperioder med Shopify Payments i Tyskland

Denne artikel skitserer processen omkring modtagelse af betalinger med Shopify Payments i Tyskland. Shopify Payments er en betalingsløsning, der gør det muligt for virksomheder i Tyskland at acceptere en række betalingsmetoder, herunder Visa, Mastercard, American Express, Maestro og UnionPay-debetkort og UnionPay-kreditkort. Du kan også tilbyde dine kunder adgang til betalingsmetoderne Shop Pay, Apple Pay og Google Pay.

Virksomheder i Tyskland, der bruger Shopify POS, kan desuden acceptere debetkort fra Interac – både kontaktløst og via chip/pinkode – ved hjælp af Kortlæseren til kontaktløs og chip. Hvis du accepterer Discover, kan dine kunder automatisk betale med UnionPay, og hvis du accepterer American Express, kan dine kunder automatisk betale med JCB-kort (Japan Credit Bureau).

Virksomheder i Tyskland kan også tage imod betalinger med Bancontact og iDEAL.

Virksomheder i Germany, der bruger Shopify Payments, kan acceptere betalinger online og personligt med Shopify POS. Du kan acceptere personligt køb med Shopify POS ved hjælp af en af følgende valgmuligheder:

Vigtige fordele og funktioner ved at bruge Shopify Payments i Tyskland

Gennemgå følgende vigtige fordele og funktioner for brug af Shopify Payments i Tyskland:

• Acceptér flere betalingsmetoder: Shopify Payments giver dig mulighed for at acceptere større kreditkortudbydere, så dine kunder får en problemfri betalingsoplevelse.
  • Automatisk opsætning: Når du opretter din Shopify-butik og har aktiveret Shopify Payments, sættes din butik automatisk op til at acceptere større betalingsmetoder, som f.eks. Visa, Mastercard, American Express, Maestro, og UnionPay-kreditkort og UnionPay-debetkort.
  • Automatiske udbetalinger: Penge fra dit salg sættes regelmæssigt ind på din bankkonto – helt automatisk – så du får nemmere ved at administrere din likviditet.
  • Fleksible kortgebyrer: Kortgebyrerne for dine transaktioner baseres på din butiks Shopify-abonnementsordning. Du har mulighed for at skifte abonnement, når du vil, så du kan vælge den prisstruktur, der passer bedst til din virksomhed.
  • Integreret med Shopify: Shopify Payments er en integreret betalingsløsning og forenkler dermed administreringen af din webshop ved at samle din betalingsbehandling og ordrestyring på én platform.
  • Sikre transaktioner: Shopify Payments beskytter dine kunders betalingsoplysninger via avanceret kryptering og foranstaltninger til registrering af svindel, som f.eks. 3D Secure-betaling.

Overvejelser i forbindelse med valuta

Den valuta, som dine kunder bruger til at betale for deres ordrer, kan være en anden end valutaen for dine udbetalinger fra Shopify Payments. Din butiksvaluta kan være en anden end valutaen for din bankkonto. Få mere at vide om salg og betaling i forskellige valutaer.

Gebyrer for Shopify Payments i Tyskland

Shopify Payments-gebyrer afhænger af lokationen og kan variere. For at få de mest nøjagtige og detaljerede oplysninger om gebyrer, kan du besøge siden med abonnementer og priser for Tyskland. Denne sider viser en oversigt over de priser og gebyrer, der er knyttet til Shopify Payments ud fra dit valgte abonnement.

Siden med abonnementer og priser er kun tilgængelige i det sprog og den valuta, der er specifik for det land. Hvis du har brug for at oversætte siden med abonnementer og priser, kan du bruger en browserudvidelse, som f.eks. Google Chrome-udvidelsen.

Se betalingssatser i din Shopify-administrator

Hvis du allerede bruger Shopify Payments, kan du tilgå oplysninger om de specifikke priser og gebyrer, der er gældende for din butikslokation og dit valgte abonnement. Du kan få mere at vide om gældende gebyrer under Servicevilkår for Shopify Payments i Shopify-administratoren.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Se de priser, der gælder for forskellige betalingsmetoder.

Betalingsperioder i Tyskland

Din betalingsperiode henviser til det tidsrum, der går fra den dato, hvor kundens betaling trækkes, til den dato, hvor disse penge sendes til din bankkonto. Dato og klokkeslæt, hvor kundens betaling trækkes, registreres i UTC-tid. Penge fra betalinger, der trækkes fredag, lørdag og søndag, grupperes og sendes samlet som én betaling. Minimumsbeløbet, som kan udbetales til Shopify Payments-konti i Tyskland, er 1 EUR. Hvis du har en udbetaling for mindre end dette beløb, bevarer udbetalingen status som “Afventende”, indtil der er flere tilgængelige midler til udbetaling.

I Tyskland er betalingsperioden for overførsel af penge fra dit Shopify Payments-salg til din bankkonto 3 dage. Det faktiske tidspunkt for, hvornår pengene vises på din konto, afhænger af din banks behandlingstid. Du har mulighed for at tilpasse denne betalingsperiode til en daglig, ugentlig eller månedlig udbetalingsplan. Du kan ikke modtage udbetalinger i weekender eller på helligdage.

Når du skifter fra én udbetalingsplan til en anden, forsinkes afventende udbetalinger indtil næste gældende udbetalingsdato i henhold til den nye plan. Hvis du f.eks. normalt modtager ugentlige betalinger på en mandag, og du ændrer din udbetalingsplan til hver fredag den foregående torsdag, vil dine penge ikke være tilgængelige før fredagen i den efterfølgende uge. Du bør undgå at foretage hyppige ændringer af din udbetalingsperiode, så der ikke opstår forsinkelser i modtagelsen af udbetalinger.

Få mere at vide om planlægning af dine udbetalinger.

Se dine udbetalinger

Du kan se dine udbetalinger i Shopify-administratoren og gennemgå alle overførsler med status som “afventende”, “undervejs”, “betalt” og “mislykket”.