Opdater skabelonerne til mailbeskeder

Metoden, der bruges til at opkræve skat for kunder i din butik, opdateres. Hvis du vil bevare den bedste købsoplevelse for dine kunder, skal du foretage nogle ændringer af dine skabeloner til mailbeskeder. Hvis du bruger standardskabeloner til dine mailnotifikationer, opdateres skabelonerne automatisk, og du skal ikke gøre noget. Hvis du har tilpasset dine skabeloner til meddelelser, skal du muligvis ændre dine skabeloner til meddelelser manuelt. Det er ikke alle tilpassede skabeloner, der kan opdateres automatisk.

Når den metode, der bruges til at opkræve skat for kunder, opdateres, vises de estimerede skatteberegninger for kunder i USA under betalingsprocessen. Når betalingsprocessen er fuldført, beregnes og opkræves det endelige skattebeløb fra kunden. Det betyder, at nogle af dine skabeloner til mailbeskeder skal opdateres.

Hvis din butik ligger i et område, der er inklusive skat, som f.eks. EU, og du har redigeret dine skabeloner til meddelelser, så de repræsenterer ordreværdier inklusive skat, er ændringer af dine skabeloner ikke påkrævede.

Opdater dine skabeloner til mailbeskeder

Hvis du foretager ændringer af dine skabeloner til mailbeskeder, kan det have uventede konsekvenser. Det er en god idé at sikkerhedskopiere din skabelon ved at kopiere og indsætte den i et andet dokument, som f.eks. Google Docs, før du foretager ændringer. Klik på Forhåndsvisning for at gennemgå dine ændringer og sikre dig, at de fungerer som forventet, før du klikker på Gem.

Ordrebekræftelse og skabeloner, der er redigeret i ordre

Hvis du følger disse trin, fjernes transaktionsbeløbet fra skabelonerne Ordrebekræftelse og Ordreredigering. Dette sikrer, at kunderne ikke vises med et transaktionsbeløb, der muligvis ikke er færdiggjort endnu.

Før du foretager ændringer

Standardmeddelelsen for mailen vises som nedenfor, før du foretager ændringer. Dine skabeloner og forhåndsvisninger af meddelelser kan se forskellige ud, afhængigt af dine tilpasninger.

Eksempel på en forhåndsvisning, før ændringerne anvendes

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Notifikationer i Shopify-administrator.
  2. Klik på Ordrebekræftelse.
  3. Find det afsnit, der begynder med <p class="customer-info__item-content">.
  4. Slet alle forekomster af kodestykket, &mdash; <strong>{{ transaction.amount | money }}</strong>, der vises i dette afsnit. Du kan se et eksempel på, hvordan dette kan se ud i din administrator, i eksemplet på skabelonen til ordrebekræftelse.
  5. Valgfrit: Se en forhåndsvisning af dine ændringer ved at klikke på Forhåndsvisning.
  6. Klik på Gem.
  7. Gå tilbage til Indstillinger > Notifikationer.
  8. Klik på Ordre redigeret.
  9. Find det afsnit, der begynder med <p class="customer-info__item-content">.
  10. Slet alle forekomster af kodestykket, &mdash; <strong>{{ transaction.amount | money }}</strong>, der vises i dette afsnit. Du kan se et eksempel på, hvordan dette kan se ud i din administrator, i eksemplet på den skabelon, der er redigeret i ordren.
  11. Valgfrit: Se en forhåndsvisning af dine ændringer ved at klikke på Forhåndsvisning.
  12. Klik på Gem.

Eksempler

Følgende eksempler identificerer de kodestykker, der skal fjernes, ved hjælp af standardskabelonerne til meddelelser. Dine skabeloner til meddelelser kan se forskellige ud, afhængigt af hvor meget skabelonerne er blevet tilpasset.

Ordrebekræftelse

Eksempel på de kodeændringer, der kræves i mailskabelonen til ordrebekræftelse

Ordren blev redigeret

Eksempel på de kodeændringer, der kræves i mailskabelonen, der er redigeret i ordren

Når du har foretaget ændringer

Mailmeddelelsen vises som neden for, når du har foretaget ændringer. Dine skabeloner og forhåndsvisninger af meddelelser kan se forskellige ud, afhængigt af dine tilpasninger.

Eksempel på en forhåndsvisning, når ændringerne er anvendt

Skabeloner til faktura for ordrer og ordrekladder

Hvis du følger disse trin, ændres Taxes til Estimated taxes i dine fakturaer.

Før du foretager ændringer

Standardmeddelelsen for mailen vises som nedenfor, før du foretager ændringer. Dine skabeloner og forhåndsvisninger af meddelelser kan se forskellige ud, afhængigt af dine tilpasninger.

Eksempel på en forhåndsvisning, før ændringerne anvendes

Trin

1. Gå til Indstillinger > Notifikationer i Shopify-administrator.
  2. Klik på Ordrefaktura.
  3. Find alle forekomster af kodestykket <span>Taxes</span>.
  4. Ændr <span>Taxes</span> til <span>Estimated Taxes</span>. Du kan se et eksempel på, hvordan dette kan se ud i din administrator, i eksemplet på skabelonen til ordrefakturaen.
  5. Valgfrit: Se en forhåndsvisning af dine ændringer ved at klikke på Forhåndsvisning.
  6. Klik på Gem.
  7. Gå tilbage til Indstillinger > Notifikationer.
  8. Klik på Faktura for ordrekladde.
  9. Find alle forekomster af kodestykket <span>Taxes</span>.
  10. Ændr <span>Taxes</span> til <span>Estimated taxes</span>. Du kan se et eksempel på, hvordan dette kan se ud i din administrator, i eksemplet på skabelonen til faktura for ordrekladden.
  11. Valgfrit: Se en forhåndsvisning af dine ændringer ved at klikke på Forhåndsvisning.
  12. Klik på Gem.

Eksempler

Følgende eksempler identificerer de kodestykker, der skal ændres fra Taxes til Estimated taxes ved hjælp af standardskabelonerne til meddelelser. Dine skabeloner til meddelelser kan se forskellige ud, afhængigt af hvor meget skabelonerne er blevet tilpasset.

Ordrefaktura

Eksempel på de kodeændringer, der kræves i mailskabelonen til ordrefakturaen

Faktura for ordrekladde

Eksempel på de kodeændringer, der kræves i mailskabelonen til faktura for ordrekladde

Når du har foretaget ændringer

Mailmeddelelsen vises som nedenfor, når du har foretaget ændringer. Dine meddelelsesr kan se forskellige ud, afhængigt af dine tilpasninger.

Eksempel på en forhåndsvisning, når ændringerne er anvendt

Oversættelse af skatter til estimerede skatter

Hvis dine notifikationer oversættes til flere sprog, skal du ændre Taxes til Estimated taxes manuelt i alle oversatte meddelelser i din butik.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Notifikationer i Shopify-administrator.
  2. Klik på en af følgende skabeloner:

• Ordrefaktura
    • Faktura for ordrekladde.
  3. Klik på Oversæt.

4. I afsnittet for det sprog, der skal opdateres, skal du finde termen for skatter og ændre det til termen for estimerede skatter.

5. Klik på Gem.

Du har f.eks. opsat en mailmeddelelse på dansk. Klik på Oversæt i skabelonen til din ordrefaktura. I det danske afsnit ændrer du termen for Afgifter til Estimerede skatter og klikker derefter på Gem.

Denne tabel indeholder en oversættelsesvejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan du oversætter Estimated taxes til et andet sprog.

Sprog Sprogkode Afgifter Moms
Bulgarsk BG Данъци Очаквани данъци
Tjekkisk CS Daně Odhadované daně
Dansk DA Afgifter Estimerede skatter
Tysk DE Steuern Geschätzte Steuern
Græsk EL Φόροι Εκτιμώμενοι φόροι
Spansk ES Impuestos Impuestos estimados
Finsk FI Verot Arvioidut verot
Fransk FR Taxes Taxes estimées
Hindi HI कर अनुमानित कर
Kroatisk HR Porezi Procijenjen iznos poreza
Ungarsk HU Adók Adók becsült összege
Indonesisk Id Pajak Perkiraan pajak
Italiensk IT Imposte Imposte stimate
Japansk JA 税金合計 想定税額
Koreansk KO 세금 예상 세금
Litauisk LT Mokesčiai Apskaičiuoti mokesčiai
Norsk NB Skatter Estimerte avgifter
Hollandsk NL Btw Geschatte belastingen
Polsk PL Podatki Szacowane podatki
portugisisk PT-BR Tributos Tributos estimados
Portugisisk (Portugal) PT-PT Impostos Impostos estimados
Rumænsk RO Taxe Taxe estimate
Russisk RU Налоги Ориентировочная сумма налогов
Slovakisk SK Dane Odhadované dane
Slovensk SL Davki Predvideni davki
Svensk SV Skatter Beräknad skatt
Thailandsk TH ภาษี ภาษีโดยประมาณ
Tyrkisk TR Vergiler Tahmini vergiler
Vietnamesisk VI Thuế Thuế ước tính
Kinesisk (forenklet) ZH-CN 税费 预计税费
Kinesisk (traditionelt) ZH-TW 稅金 預估稅金