Voorraadaantal van productvariant gewijzigd

De trigger Voorraadaantallen productvariant gewijzigd start een workflow wanneer de voorraad voor een specifieke productvariant wordt gewijzigd. De bron van deze wijziging in de voorraad kan een bestelling zijn, een handmatige wijziging of een app waarmee een wijziging wordt aangebracht.

Verstrekte gegevens

De volgende gegevens worden verstrekt aan workflows die starten met de trigger Voorraadaantallen productvariant gewijzigd.

Gegevens die worden verstrekt aan workflows met de trigger Voorraadaantallen productvariant gewijzigd.
Gegevens Beschrijving
product Het product waarvan de voorraadhoeveelheid is gewijzigd.
productVariant De productvariant waarvan de voorraadaantallen zijn gewijzigd.
inventoryQuantityPrior De eerdere voorraadaantallen van de productvariant.

De trigger 'Voorraadaantallen productvariant gewijzigd' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, dan kun je de voorraad van een product wijzigen.

Aandachtspunten

• De trigger Voorraadaantal van productvariant gewijzigd start een workflow, ook als voor het product de optie Aantal volgen niet is aangevinkt.
  • Met deze trigger kun je acties uitvoeren op producten en varianten. Als je acties wilt uitvoeren op voorraadartikelen, kun je beter de trigger Voorraadartikel aangemaakt gebruiken.
  • Conceptbestellingen hebben geen invloed op de beschikbare voorraad. Dat gebeurt pas nadat ze zijn omgezet in daadwerkelijke bestellingen.

Voorbeelden

De Flow-templatebibliotheek bevat veel voorbeelden die gebruikmaken van de trigger Voorraadaantallen productvariant gewijzigd. Deze voorbeelden laten zien hoe je gebruik kunt maken van voorraad voor producten, varianten en per locatie.

Als je de voorraadaantallen op één locatie wilt controleren, kun je de hoeveelheidsgegevens vinden met behulp van de variabele productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / available. De locatienaam of -ID kan worden gecontroleerd met behulp van de variabelen productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / location / name of productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / location / id.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Voorraadaantallen productvariant gewijzigd.

API-gegevens

Via de trigger Voorraadaantallen productvariant gewijzigd kunnen acties worden uitgevoerd met het Graphql-API-object Product.