Klarna-betalinger

Klarna tilbyr betalingsalternativer for Shopify Payments som er tilgjengelige for forhandlere i Sverige og Tyskland. Med Klarna Betal senere, Klarna Betal nå og Klarna Del opp, kan kundene dine velge å betale for bestillingene sine med en rekke alternativer. Disse betalingsalternativene lar kunder betale umiddelbart, med faktura eller med avdrag ved hjelp av direkte trekk eller kredittkort. Ved å bruke Klarna gjennom Shopify Payments får kundene dine en trygg og enkel handleopplevelse.

Klarna-krav

De ulike Klarna-tjenestene har ulike krav.

For å aktivere Klarna Betal senere i nettbutikken må du være en forhandler i Tyskland som mottar utbetalinger i euro, ved hjelp av Shopify Payments eller en forhandler i Sverige som mottar utbetalinger i svensk krone eller euro, med Shopify Payments.

For å aktivere Klarna Betal nå eller Klarna Del opp for nettbutikken må du være en forhandler i Sverige som mottar utbetalinger i svenske kroner eller euro, med Shopify Payments.

Aktiver Klarna

Klarnas betalingsalternativer er aktivert som standard når du setter opp Shopify Payments. Klarna vurderer butikken din før du kan godta betalinger gjennom deres betalingsalternativer. Etter at Klarna har godkjent butikken din, kan kundene betale med Klarna.

Du kan når som helst endre hvilke Klarna-alternativer som er tilgjengelige for kundene.

Steg:

1. Hvis Shopify Payments ikke er satt opp ennå, klikker du på Fullfør kontooppsett og fullfører registreringssiden. 3. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer. 4. I Betalingsalternativer bytter du betalingsalternativene du vil endre. 5. Klikk på Lagre

Betalinger med Klarna

Når en kunde legger inn en bestilling og bruker en Klarna-betalingsmetode til å betale, blir pengene utbetalt på den neste Shopify Payments-utbetalingen din.

Hvis du refunderer en transaksjon behandlet av Klarna, blir du ikke refundert behandlingsavgiftene som belastes av Shopify Payments. Transaksjonsavgifter varierer etter hvilken faktureringsplan du har. Hvis du vil ha mer informasjon om priser, kan du se Shopify-priser for Sverige eller Shopify-priser for Tyskland.

Hvis en tilbakebetaling åpnes mot bestilling blir kunden oppfordret til å ta kontakt med deg direkte. Klarna kontakter kunden hvis tvisten ikke er løst etter 21 dager. Klarna kontakter deg deretter på e-post om tvisten. Du har 7 dager på å svare på denne tvistmeldingen fra Klarna. Du kan finne ut mer om tilbakebetalinger med Klarna under Klarnas retningslinjer for kjøperbeskyttelse.