Product toegevoegd aan winkel

De trigger Product toegevoegd aan winkel start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een nieuw product toevoegt via het Shopify-beheercentrum.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Product toegevoegd aan winkel.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een product aan een collectie toevoegt wanneer het wordt toegevoegd aan de winkel

In deze voorbeeldworkflow wordt een product toegevoegd aan een collectie wanneer het aan de winkel is toegevoegd.

De trigger 'Product toegevoegd aan winkel' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, maak je een nieuw product in het Shopify-beheercentrum.

API-gegevens

Via de trigger Product toegevoegd aan winkel kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Product.